August 16, 2010

Special Thanks!

okeh, ni antara salah satu entri yang lame da aku pendam tp xterbuat2....
aku bt entry ni ditujukan khas kat sume member2 aku yg datang time aku kawin 
7hb jun 2010 ari tu.. **maaf, da 2 bulan, baru nak wish terima kasih, teruk kan?**
aku cube utk masukkan gmbr member2 aku yg datang ari tu seramai mgkin tp xsume gmbr aku sempat amek..maaf lagi sekali..
korg, aku nk ucap berbillion2 lemon terima kasih sebab k0rg sudi datang walaupon majoriti dari jauh..thanx al0t and i really appreciate it!! sumpah aku xsangka yg korg btol2 dtg...
ni antara gambar2 yg aku ada..
 
abg pali and his girlfriend,
jauh giler dtg..tp, jumpe kejap je.. maaf ye kak audi and abg pali, nadia xsempat nak layan korg sepenuhnya and sebaik mgkin..and tq sooo00oo much sbb dtg jauh2..jgn lupe, time k0rg nnti, bgtau nadia ye..of course akan pegi.. =)

antara org2 yg mmg aku tunggu2 dtg...ni beloved senior aku time kat uitm dungun..
kak kina, kak koi, kak ada and mama rock.. hehe.. btw, ari tu xsempat nak ucap, now nk gtau..kakak2 yg baek hati, terima kasih utk 'hadiah istimewa' dari k0rg tu k...mmg sngt berguna and nasib baik korg letak asing2 dlm blk..klu x, mmpus ktorg kena gelak..

2 org pempuan ni pon aku kenal kat uitm dungun....
baju merah tu of course la nini..nini, tq sooo00oo much sbb bnyk giler tolong aku.....
nnti mu kawin, konpem sah2 aku tolong..tp, make sure kawin sblom aku ade anak la...kang xpsl2 mu kena jg anak aku plak..boleh?hahhaha
and in the green tu wawa..junior aku.. wawa, terima kasih ye sbb sudi datang wedding kak yaya ni.. wlaupon ujan, ko sanggup redah dgn motor dari kuantan ye..giler kental..tq wawa!!

ni kawan2 sekolah rendah aku dulu..in the picture bihah, ida, and ain nabilah....
yg xde dalam picture tp dtg time aku kawin ni, saadah, muthirah, sakinah, hafiz and din..
sempat lagi kt 'berunion' time aku kawin ek..hehe..

org kuat disebalik tabir and terlebih tabir, member2 aku dari crystal crown hotel kuala lumpur..korg, aku and sapiq terharu giler and sngt2 berterima kasih sbb korg sanggup dtg and duk dlm keta 8 jam..huhu

and for both member lame sapiq ni, peja and beceh..wlaupon time korg sampai kat masjid tu ktorg da siap akad nikah, tp kedatangan korg sngt2 buat laki aku ceria..tq.. =)


yg ni sebenarnya klu aku nk karang, 2 hari 2 malam pon xabs.. antara member2 aku yg aku xsangka langsung dorg akan datang and seramai ni... boleh dikatakan 1 bus la rombongan dorg ni..ni yg dalam gmbr bahagian awek2 je.. belom masuk jejaka jejaki lagi..jap aku nk cube ingat 1 1 name.. yg dlm gmbr, mirah, azma, jeah, qist, hajar, mek cheq, ezlyn, wani, billy, pijah, mirah athirah, yana, hanim and dila..tq s0ooo much korg..actually ni member2 aku time aku form 1-3 kat MRSM Kuala Lipis.. and dorg dijemput through facebook je.. mak aii..mati aku nk bagi setiap sorg ni kad..through facebook pon da x terbilang and tq soo much jeah sbb tolong wakilkan aku utk invited dorg ni..canggih btol zaman skrg kan, sume bende fesbuk ajee..
yg xde dlm gmbr ni, jejaka jejaki, maaf..ada antara dorg aku da xingt name.. hanya boleh ucap terima kasih xterhingga kat sni sekali lagi je..

and hasil dari kedatangan sume2 tetamu, maka..terbentuk la gunung setimbun ni..huhu.. pecah rekod family aku, pengantin yg plg bnyk dapat hadiah.. mane xnye, 1/4 ruang tamu je dipenuhi hadiah2 ni sume..ni, ade lg yg not in the picture..sampai aku xterlarat nk bkk sume2 ni ngn sapiq..

sebenarnya, ramai lagi name2yg aku nk ucap berbanyak2 terima kasih sbb datang time aku kawin ni..tp, ade yg aku da lupe...=( aku try ingt jp..diyana mustafa, lida, dayah cheq, pudin, murni..mak aii..mati aku nk list sume..sng ckp, aku dgn sepenuh hati nk ucap, tq tq tq tq tq tq xabis2 okeh..=)

13 comments:

  1. kat pelakar inai u xmo wish ke...heheheh...pastu ko watermark pict² ko tu budgt mcm ada la yg nk cOpy pict² ko...bdget glemer la...hahahha

    ReplyDelete
  2. see what im telling u...mulut manusia name kakjiji ni sngt laser and xde insuran..
    pedulik ape aku dier biras aku ke ape.. halo, ni blog i..suke hati i la nk watermark pict2 dlm ni ke, watercolour ke.. xsemestinye bt watermark tu bdget glemer.. asal?u dengki? busuk beben0 perutnye..

    ReplyDelete
  3. ishhh mush, x baik ko ckp org gtue taw.

    btw yang, baru aku perasan yg ko baruuuu jek pas kawen ek :)

    ReplyDelete
  4. pernah rasa ke perut i, tau plak busuk...yarrkksss....

    ReplyDelete
  5. haha... kak gg..kak gg.. koser ngat eh nk layan..esok luse msti dier ok la ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. zie, xde la baru.. da 2 bulan lebih da la....
    da jadi pengantin lame ok.. hehe

    ReplyDelete
  7. waaaa...best kan? jeles skali lagi bile tgk..huhu
    tapi takpe laa..tgk pic pon dah cukup utk ayu tumpang hepi..hopefully nadia and sapik bahagia ever after..
    owhhh..btw..ayu dah jumpe ur wedding card!! siap tampal kat bilik ayu kat indon ni lagi haaa..betape sepcialnye my bestfwen ni sorang..hihi ;)

    ReplyDelete
  8. ayu.....amin.... haha..da jmpe kad kwin yg nadia pos ari tu ek? u, asal tmpal kat bilik u wei...bt inspiration ke u? hehhehe..bt inspirasi supaya, name pengantin tu bertukar jadi name siti noor edayu eh? and pengantin lelaki name? hahhahahaha

    ReplyDelete
  9. hahahah....rmi la plk yg tOuching2 nih...sori la beb...i mulut je laser tapi ati i x maksud kn camtu....& itu hanya ditujukan utk blog nadiafarahida sahaja ye....yg lain2 i x ckp pon...& i bkn brmaksud...hehhe skali lagi ditegaskan itu hanya perang mulut antara i dgn nadiafarahida didlm blog sahaje...klu kitorg jmpa kt luar kitorg sgt la mesranya ber cemolot....ooooOopppsss...

    ReplyDelete
  10. hhahaha... tau takut sume blogger yg gune watermark sound dier... hikhik..
    haah, kami hanya bergaduh kat dunia blog je.. di alam realiti, kami sngt happening sampai naik pening... hehehhe... cemolot ngn kak gg ni pon da naik bosan.. hahahhaha

    ReplyDelete
  11. wah muda sungguh nadia kawen kan?? apa2 jadilah isteri mithali ye... hehehe.. jom... kita tukar2 link kalau senang jom singgah blog angah jom

    ReplyDelete
  12. wat majlis resepsi kl plak.. kami turun.. kuikuikui..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...