August 13, 2010

Happy Belated Birthday Zie!

 
Zie, aku xlupe birthday k0 tau.. cuma xtersempat nk publish kat bel0g ni....
aku da siap save kat reminder lagik birthday k0 nok! tepat pk0l 12 mlm lagik hp aku da berbunyi sampai laki aku pelik asal aku kunci jam tgh2 mlm buta..hahaha..
sekali lagi, 
my kawan alam maya....huhu
moga ko pon murah rezeki sama2 mcm farah..
ko punye birthday 12 August, Farah punye 13 August..beza sehari je.. yg beza banyaknye, tahun... hahhaha
aku doakan k0 bertambah2 murah rezeki wlaup0n aku tau, ko da mmg murah rezeki skrg..moga terus success dlm dunia blogging 0keh!

2 comments:

  1. selang sehari je aku ngan farah ko tuh ek...hehe. aminnnnnnnn utk segala doa ko wat aku..hehe. thanx for this entry yang..mwahh






    P/S:
    -->> camne ngan cincin tuh yg?
    ko email kan aku pic die. senang
    aku nk wat aduan kat courier service tuh :(
    cian ko..terus x merase ko pakai cincin tuh.
    xpe yg...nnti ade rezeki lg, aku belikan
    yg baru ek. Insya'ALLAH :)

    ReplyDelete
  2. same2.. ala, bt entry bkn susah p0n..
    lagipon, ko bnyk nolong aku..tq..
    tntg cincin tu, aku mmg nk publish kat blog.. tp xtersempat lagi...
    ok jp ag aku email k....
    kcian aku kn...
    tp, ko jgn la sampai pegi beli yg baru....
    gedik ngat eh.... dapat kad ko pon aku da suka giler...sbb cantek!
    yg cincin tu, xpe..
    xde rezeki la tu....tp aku still keep it tau!
    simpan cantek2 dlm kotak yg cantek..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...