August 25, 2010

dapat FREE je..jom isi form reramai..

aku rasa mcm ramai je yg da dapat freebies dari LIBRESSE ni.
aku baru je dapat semalam. isi form mggu lepas, tapi ok what...bende free..sape xnk..



yg aku xleh blah, time isi form libresse ari tu, dier mntk alamat rumah utk pos parcel ni..aku xterfikir la terang terangan barang ni akan tertera libresse.. so aku bt la alamat ofis syafiq.. nama syafiq tp on behalf of me and post to his office.. hahaha..sekali, smlm dier balik keje, dier citer kecoh 1 office gelakkan dier.. smata2 sbb parcel libresse ni atas name dier...aku ape lagi, gelak kuat2 jgk la sbb xtertahan aku tgk gaya and body language syafiq ni duk tiru iklan libresse...laki sap0 la ni.. =)

dlm 1 box ni ade 8 pad and 4 panty liners.. bile barang tu da free, ko kasi la aku bape2 pon, aku ttp terima..=) the fact is, packaging dorg sngt2 menarik! pandai btol marketing strategies dorng ni kan..
ok2, pada sape2 yg xdapat freebies ni lagi, boleh mntk kat
 sini! klu xnak, boleh kasi kt aku..=)

2 comments:

  1. salam

    hahaha...manalah si Syafiq nak sorok muka...
    kelakar2..

    ReplyDelete
  2. wslm...
    sbb tu dier bising... malu katenya...
    eleh.. malu konon.. siku kang! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...