August 13, 2010

Present yang aku tunggu..

klu k0rg nk tau and ada yg da tau, aku mng kontes dari blog zie madini..
tp 2 weeks ago la..cume xterhupdate kat blog..
the good news is, aku da received parcel tu and packaging zie madini sngt cantek...kire mcm, aku bkn dapat silver ring je la..ada beberapa brg lain..i like!!
and the bad news is, zie..tlg sound courier service tu boleh?
sbb dier penyebab sy xboleh pakai cincin yg cantek tu...
bkn sbb xmuat jari tp, sbb cincin tu jadi senget and hampir2 patah ok. **sngt bengang**  
klu aku adjust kasi betol balik cincin tu, k0npem akan patah..so, aku biar je..
ltk dalam laci diam2..bt kenangan dari red zie madini..
ni haa..colorful present dari zie madini... 4 in 1..bkn dpt one je... =)



and nie bad news dier.....see...


mungkin xde rezeki k0t aku nk pkai cincin nie..tp xpe, aku ttp akan simpan..sbgai kenangan..cehh, mcm dpt cincin dari beloved boyfriend pulakk.. =)
btw, zie, terima kasih lagi sekali ya..

7 comments:

  1. aiii cincin dlm kotak pon boleh penyekkk...konpiiusss

    ReplyDelete
  2. hakeleh...nk bt mcm mane..kotak tu bkknye keras sngt p0n..

    ReplyDelete
  3. cian ko yang. keji nah ar courier tuh. sampai kemek package zie utk nadia dibuat nyer


    :(

    ReplyDelete
  4. tau xpe....klu x, snggup g kedai emas.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...