August 18, 2010

Bukak pose di pizza hut

3 hari lepas punye citer.. ari ni baru nk hegeh2 taip... xpe..blom basi lagi k0t...
tibe2 sapiq ckp nak makan kat pizza sbb dier nk mkn chicken wing..oleh disebabkn sapiq ni xpenah pon nk banyak songeh or cerewet mewet bab pilih makan2 ni, jadi..tiap kali dier ckp je mengidam nk mkn kat mane, aku akan ikut je..... =)
sngt sng ok nk jaga sapiq bab makan2 ni..

aku nak mkn nasi, sapiq nk mkn pizza..
so, ktorg pilih la set ramadhan kat pizza tu..

1 kurma chicken rice
1 hawaiian chicken pizza
2 soup of the day
2 glass ramadhan fiz
sngt sdp! klu boleh refill kn bagus..

extra utk sapiq sbb perut dier lagi besar..hikhik ;)
2 deli chicken wings
1 hot coffee

ok meh tgk gmbr..
mane tau ade yg nk g bkk pose kat pizza, so aku suggest la korg amek ramadhan set ni..berbaloi bg org yg wajib mkn nasi setiap hari mcm aku..tp, pizza pon nk mkn jugak..huhu
 



note: hari2 mkn pizza pon xbest jgk sbb perut and selera sy ke'kampungan'an sikit..nasi lemak setiap hari xpe..=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...