August 26, 2010

Jom kita ber KAD RAYA kembali!

jom kita main balas2 kad raya nak?
sape nk aku antar kad raya kat korg? aku on je..
aku rasa mcm da lame gile aku xtulis and xterima kad2 raya ni.. last time form 3 dulu la...
rindu and best jgk kan klu dapat kad raya lagi... duk tunggu je pak posmen datang..
jom la kt berkad raya kembali.. mntg2 la sekarang zaman da canggih, wish raya through fesbuk, twitter,email n sms je.. tp xsalah kan klu kt keep on adat resam berkad raya? 
bagi la posmen2 malaysia ni keje lebih skit..=)
ok, pada sapa2 yg nk aku antakn kad raya, boleh aje..
korg tinggalkan komen kat entry ni and gtau aku korg nk aku bg kad raya atau nk sng, terus bg name pnuh and alamat..
ataupon, klu korg takut kang ape plak jadi klu letak name and alamat bagai kat sini, 
korg boleh email aku name pnuh and alamat korg ye..
email aku
nadiafarahida@gmail.com
ok, tq kwn2 blogger!

 
note: bestnye dapat kad raya bnyk2 mcm dulu2.. 

3 comments:

  1. SITI NOOR EDAYU BINTI ENDUT,
    BLOK V, NO.60,TASBIH II,
    SUMATERA UTARA,
    21033, MEDAN,
    INDONESIA..

    amacam??? hahahahaha nak kad raya! nak kad raya! :))

    ReplyDelete
  2. syg, no probs... kad raya akan terbang ke sana!
    the first will go... =)

    ReplyDelete
  3. yeyyyyyyyyyyyy! hahaha..jgn lupe kasi alamat skali k..nak reply nanti senang..ayu kasi time raye haji..ngeeee~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...