August 28, 2010

Berbuka puasa di Bukit Kiara Equestrian & Country Resort =)

boleh dikatakan dlm mggu ni jadual bkk pose aku and afiq agak fix..majoriti bkk pose kat luar bersama org2 penting..penting ke?=)
xpon, berdasarkn ke'teliur'an bila kami berdua tgk iklan mkn2 ni..huhu
and semalam, kami bkk puasa kat Bukit Kiara Equsestrian @ Country Resort...
jauh la jgk dari umah aku.. tp yg seronoknye bile kt pergi ramai2 n utk kali ni, ktorg bkk puasa dgn bdk2 ofis afiq..
not bad jgk la  tempat ni sbb banyakk sngt2 mknan smpai xterpilih da n last2, serender..
name lagi mkn buffet kan..harga buffet kat sini RM55 net per pax.. klu yg jenis mkn bnyk, berbaloi la pg sbb boleh mkn puas2..tp, klu yg jenis mkn sepinggan da knyg, jom kt pegi pasar ramadhan..=) meh layan gmrb2 ye..mane tau lepas ni korg pon mengidam..boleh trus book..








disebabkan kitorang pon da sampai lewat, xsempat nk amek gmbr bnyk2...org da azan..
coffee house ni jnis yg open air..trun je tangga coffee house ni terus swimming pool.. antara stall yg ade yg aku ingat, bbq stall, carving stall, mamak stall, malay stall, fried stall, abc stall, shushi stall..and banyak lagi la..mau lenguh duk taip name stall2 je..=)

so, pada sape2 yg berminat nk pegi, meh aku bagi details.. and better korg book dulu k..
 
add: The Saddle Coffeehouse
 Jalan Bukit Kiara Off Jalan Damansara, 60000, Kuala Lumpur
Tel : 03 2093 0660


3 comments:

  1. nom nom nom.. best nye tmpt tuh.. tak pernah smpai sana lagik.. belanja mekchu bleh?? lariksssss......

    ReplyDelete
  2. mekchu..mohh la kt.... boleh...tp mekchu belanja nadia, okeh deal?

    ReplyDelete
  3. kambing bakar ada tak kat sini?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...