August 13, 2010

Tag from mush

alos la...kak gg ni mcm tau2 je i ni suke bt tag tau.. haha
ok bak sini.. i bt satu2 ye..

 nie pemberi award,
1. Anda mesti memberi pujian pada pemberi award ini.

>>> klu xnak bagi pujian, boleh?sbb i tau, klu bagi pujian kat makcik ni, konpem2 dier terus lupa diri.. haha.. baik, mula2.. nk kutuk dulu...first time jumpa kgg ni, i takut gile.. tolong jgn perasan lebih i takut u sbb i nak amek ati coz nak jadi biras u bagai,
no, no, no..
tapi, i takut sbb tgk muke u serius je.. senyum x, ape pon x.. 
sng ckp, muka sombong la.. 
ha, amek k0.. aku terlebih jujur..first time tgk u time u br balik dari cameron..
ok, skrg nk bagi pujian.. tp sikit2 aj0..kang terus terbang.. =) 
pujian, sape2 yg xkenal kgg ni, msti akan cakap sama mcm i ckp..muka garang je, susah senyum, muke sombong... tp skali, bile ko dah kenal dier, kepala sengaal gillee ah!
dier jarang masak, tp, sekali dier masak, pergh...sodap.... dier sngt happening okeh..
klu nk tny pendapat, mmg dier sngt memahami jiwa wanita..tp, kena tgk time..
klu mood dier ok, ok la dier jwb..klu mood xok, ko yg akan sakit ati, paham?!
kgg ni jenis xberkira..sng ckp, xkedekut la..tp, mulut dier lazer giler.. 
amek ko, sekali puji, sekali kutuk, boleh? hahahhahah.. 
pujian terakhir and yg plg pntg, thanks kak sbb tmbh lagi s0rg anak sedara and raya tahun depan, kena spare siap2 duit raya utk 3 org anak sedara..
hahah..pengumuman, pengumuman.. biras sy ni sngt subur, dlm masa 5 bulan je br lahirkn isya, da nk lahirkan sorg lagik!!! 
hebat..tahniah kak.. hahahhaha


2- Sila beri award kepada 15 blogger yang lain
>>> mak ai, banyak nye 15 org..aku br je cebur bidang berblogging ni..mane nk cari 15 org..
  1. edayu: becoming doctor, geng kanak2 riang sejak 9 tahun dulu..
  2. zie madini: pencinta merah setia and selalu ckp muke dier mcm soya..
  3. tilla: becoming pengantin xlama lagi a.k.a lagenda putree sejinjang
  4. ceeramoon: k'ceera yg sy admire cara penulisan dier..
  5. sepet: adik k'ceera yg saaaanngat chanteq and sesuai dgn mr qery dier..tulis blog sempoi giler tapi hari2 aku baca..
  6. kak eis: sy kenal and ingat akak through citer salt and 2 permata hati akak yg sangat comel, khyra and kae yg xnak mama dier amek dari van..hehe..boleh pinjam kak?hhuhu
  7. dah2, dah penat mentag org..

3- Anda mesti beritahu 15 6 blogger ni..
>>> sila amek award ni sebab anda berenam antara blog yg saya bukak hari2 and begitu admire dgn strategi berblogging anda..

4- Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan great?
>>>ni sbb, kak gg yg saje2 bagi.. lagipon, baru sebulan kot cebur bidang blogging ni..tp seronok!!

3 comments:

  1. pembetulan...
    1) sapa jarang masak?? aku ke ko...maap sket aku dok rumah hari2 msk...ko je yg xtau...cuma bila ko dtg je aku buat2 malas....haahaahh...
    2)weh aku x buat pengumuman rasmi lg ko dh mncelah dulu....mcm konpom je aku peknen ea...blm tau lgi....aku klu dh cek krg...aku xmo bgtau...bia masa yg mnentukan...klu ada besor la perut tu klu x.....phm2 sudeyyy

    ReplyDelete
  2. ececeh... siap pembetulan..
    halo, sy bgtau je sy ni malas masak tp hari2 sy masak tau, xcaye boleh tny apiq.. =)
    and lagi satu, tipu la blom check.. time i pegi bkk pose kat umah u 2 hari lepas, ape bende yg dlm toilet tu?plastik apakah?
    haha..baik, kt tnggu dan lihat..

    ReplyDelete
  3. yunk sory ekk aku baru pasan ko ada tag aku...nanti aku jawab ekkk..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...