August 23, 2010

Nuffnang call aku! excited giler! =)

korg tau x, aku excited giler ni...sbb td rina nuffnang kol aku.... beberapa minit yg lalu la....4x dier kol..rina, sorry sbb lambat jawab call.. =)
korg layan gmbr2 ni ye.. bt masa sekarang, hati masih berbunga riang.. xleh nk citer lebih2.. hahah..geli. **kol utk interview je pon, lebih2 plak aku ni..

sbb smlm, aku ade isi form kat website nuff.. aku sngt interested utk jadi one of dorg punye 
Blogger Relations..
isi punye isi da dekat pkol 1 pagi da..sekali, pagi2 ni jgk dorg kol..sape xexcited lebih..=)
please..doakan aku ye kawan2..



note: mntk2 la aku dapat kerja ni..doakan aku ye kwn2.. td kol mama, bgtau esok kena interview dgn nuffnang, mama jwb, 'nuffnang tu ape kak? '..hish mama ni..=)
klu gtau adik aku ni, konpem dier yg excited lebih sbb dier tau ada apa nuffnang!

4 comments:

  1. all the best....tips² penting smasa interview....klu dgn nuffnang konpom la ko kna pndai ber speaking...yg lain² nya adalah...apa sahaja soalan sila jwb dgn konfiden wpon jwpn tu ko mcm x pasti buat je muka konfiden...& cari serba sedikit info berkaitan nuffnang...

    ok...tata

    ReplyDelete
  2. tq kak jiji! gabra pon ade, excited pon ade.. tp xpe..jnji, kt try dlu...

    ReplyDelete
  3. hi alynn... fb xde la..
    just ade blog je... =) sorry..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...