August 18, 2010

Nasib baik.......

..nasib baik aku sempat elak, klu x...mau excident aku..

..nasib baik aku msg dier..klu x..still xdapat kuar same2..

..nasib baik mama ade..boleh tlg masakkan..klu x, malasnye nak masak...

..nasib baik aku parking kete kat sni, klu x...da pecah cermin kete aku...

..nasib baik aku xbeli kat jusco smlm sbb ari ni ade sale kat sogo..klu x..rugi aku..

..nasib baik aku xjd kapel dgn dier, klu x..mkn pasir la ari2..

..nasib baik xfailed, klu x..xpasal2 kena repeat paper lagi..


korg perasan x kt selalu cakap naseb baaeiikkk?
nak2 bile time sumthing bad happen..
pnh sekali, dlm 1 hari, 4 kali aku sebut nasib baik..
satu ari kereta aku kena pecah, dorg curi dvd player..abs tngkap pecah..
time tu aku nk g keje..sekali, terus terpk and xpasal2 tercakap, naseb baseekk dorg curi dvd player je..klu curi kereta, menangis xabs la..naseb baeekk..

pastu, mama kol ckp adik excident..tny teruk x, mama pon cakap nasib baik luka2 skit je..klu x, xtau la jadi ape..aku akn automatik ckp, naseb baik...
nasib baik, nasib baik, nasib baik..ari2 nasib baik..bersyukurla..
bile tibe wktu nasib xbaik, baru nk insap..


nota kaki: nasib baik ari ni xujan, boleh pegi pasar ramadhan..=)


2 comments:

  1. selalunya cam tu lah kan nadia...bila dah tak nasib baik baru nak sedar diri...baru nak insap bagai....bila dah nasib baik...cepat no lupa diri....ishhh....tak yah ckp org, akak pun kadang2 pun cam tu....huhuhu...

    ReplyDelete
  2. moh la kt same2 saling ingat mengingati antara satu same lain.... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...