August 27, 2010

Berbuka puasa di Secret Recepi =)

da seminggu aku and afiq mngidam nk makan kek kat secret recepi..gigih carik dalam tenet, mane secret recepi paling dekat.. pkol 6.45 baru ktorg hegeh2 kuar rumah...nasib baik jln xjem...wlaupon hati memberontak nak makan kek, tp nasik tetap hado...wajib ok!

ni afiq punye...white rice with black pepper chicken..

 ni aku punyee.....
secret recipe special fried rice..

and klu korg mkn mane2 main course kat secret recipe ni sepanjang bln pose, korg mmg akan dapat air sirap n buah kurma percuma..

fresh orange tu afiq punye..mane cukup sirap je..dier kan perut bes0oo walaupon badan slim je.. *abg, jgn mara ye..=)

utk kek, tamak punye pasal, amek sorg 1.. lps tu, xabs..mkn 1 je.. 1 lagi tapau bawak balik..
aku punye chocolate indulgence yg snggt2 terbaeekk..


tapi afiq punye kek chocolate banana terlupa amek gmbr sbb tapau bawak balik umah..
bkk pose kat secret recipe ni smata2 sbb nk mkn chocolate indulgence tu je sbnrnye...huhu


note: spatutnya smlm bkk pose ngn k'jiji and abg azim kat restoren nelayan kat tasik titiwangsa tp atas sbb2 tertntu, xjadi...sbb tu ubah plan g mkn kat secret recipe..

3 comments:

  1. keciknya note....link ke i tu...tang nama i tu beso la sket kot ye pon...huahuahuhauha

    ReplyDelete
  2. hahaa..kgg sengal! nak besau2 plak.. mls da nk edit..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...