August 13, 2010

Special dedicated to Farah Rais!

Dear my love, my bestie ever, my dream, my inspiration, 
my ng0kngek, my s0ul, ye ke? haha =)
Wan Norfarahain Wan Mohd Rais..
Happy Birthday for your 21st laling!! 
meh aku nyanyi jap..
happy birthday to you....
happy birthday to y0u....
happy birthday to farah.. 
happy birthday t0 you....

okeh dah, haha... cpt make a wish and jgn lupe wish utk aku skali..
moga mu dimurahkan rezeki, ditemukan jodoh yg sebaik mgkin, jgn pilih nak yg hensem je...=) i knew u since 9 years ag0o mek! ye ke??cepatnyOooo..
semoga cepat2 abis belajar dgn jayanya sbb aku xnak mu cepat2 balik malaysia sbb kena reject, sorry terlebih jujur..tp aku tau, mu mmg pandai sebenarnya..
and jgn lupa, tlg wishkan cepat2 mu dapat anak sedara okeh? =)
this is my [F].A.N.W.I.M love ever!

picture taken from tik's album dgn rumitnya after kena geledah satu2 fb tik and iwan and beberapa kwn mu yg photo dorg xprivate...pnt tau! xleh straight away amek dari fb mu sbb biasala, org femes..konpem private..k0non..cis! hehhehe

4 comments:

  1. budak yang tak berkesempatan jadi pengapit mg.August 13, 2010 at 6:35 AM

    wahhh great! ahaha. tapi ade satu je, yg mmg raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaiii akan buat silap, name penoh aku. haha. dekat okeekk nor dengan farahain. hehe. tapi tape la, sbbkn tu mg, aku maapkan. merciiiiiii sangat2, honey! entry psl aku dh ade, skrg tgh tunggu besday present je dr mg. ;p

    ilvnmtsm! forever n ever!

    ReplyDelete
  2. budak yang tak berkesempatan jadi pengapit mg.August 13, 2010 at 6:36 AM

    *ilunmusm

    ReplyDelete
  3. ilunmusm t0ooo... hahaha... penat aku duk pk, menatang apakah ini? hehe... kne try and error..and aku rasa try and error aku ni betol kot..hhaahaha..
    haah la, aku lupe..silap eja nama..aku da pk dah, ada yg xkena dgn nama mg yg aku eja ni tp xpe la, jnji ada FARAH RAIS.... ye d0p?hehee
    btw, adiah mung aku da siap2 pos pagi smlm ye yang.. bkn salah aku...salah posman yg anta lewat..huhuh..
    jp2, seelom terlupa...name mg guna ni xleh blah...
    budak yang tak berkesempatan jadi pengapit mg.. hahahahhaa
    klakar la farah ni...nk bt mcm mane...mg balik lmbt sngt....aku jlnkn dulu...xpe2, tnggu mu kawin, aku jd pengapit, b0leh?? sekali time tu aku da beranak pinak..malu ngat eh nk jadi pengapit...huhuhuh

    ReplyDelete
  4. farah, tahun ni bsday mung yg sngt menyeronokkan sbb ade ngn mama and boleh puasa same2 dgn mama.. raya je la terpaksa makan hati..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...