February 16, 2012

otak warna warni

hari cerita langsir. ntah pape kan story mory.:D
aku tak tau kenapa taste aku minat yang amaattttt dengan warna2 coloufuuuu. tapi kalau orang tanya aku suka warna apa, konpem aku akan jawab merah paling paling. second hitam dan putih. bila dah tema rumah merah hitam and putih, xkan langsir nak guna warna seakan2. xcool la babe. ;p

aku tak suka taste mak mak macam taste mak aku. HAHA. sorry mama kakak tau mama akan baca ni tapi pleaseee la ma pleaseeeeee, nottttt my tasteeee! HAHA * baca sekali dengan gaya kakak macam biasa tau mama. kahkahkah :D.

kesudahannya ketiga tiga bilik tidur rumah aku ikut taste aku. very the colourfuuuu. meriah kan?

master bedroom

second bedroom

third bedroom

dekat ruang tamu nakkkk je aku letak colourfuuuu colourfuuu lagi macam gini tapi oleh disebabkan bila aku pikir balik betul jugak apa mak aku cakap, kang orang cakap otak aku ni meriah sangat. langsung terus ikut cakap orang tua. HAHA.

10 comments:

  1. wahhh colorful, serius ni bilik2 umah kamu Nadia, beraninya... kalo cantik kata kamu, cantik juga kataku, hehehe~

    ReplyDelete
  2. Ida pun suka colofulllll..... tapi hubby tak suka.. sudahnya langsir warna yg ida tak suka! COklat! hiihhihi ...

    ReplyDelete
  3. cantiknya....suka2...ok la tu warna warni, nampak ceria je...kalo suram...sedihhhhhje...tak best gak...

    ReplyDelete
  4. yg kat master bedroom tu kak munna berkenan...cantik gak

    ReplyDelete
  5. waaa colorfullnya.suka gak colorful ni tapi husbnd tak approve pulak nak buat color2 gini..!____!

    ReplyDelete
  6. nadia, awk shopping mana ek langsir tu..

    ReplyDelete
  7. terbaik.. warna-warni kehidupan.. :)

    ReplyDelete
  8. kat mana beli langsir jalur² mcm ni.. seyes berkenan, tp xtaulah hubby suka dak.. x pernah beli lgkan...

    ReplyDelete
  9. salam...boleh tak bagitau mana awk beli langsir camni? ikea ke or other place? pls... berkenan sgt..hehehe..tq!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...