February 02, 2012

itu aku.

awak layan saya elok, elok la saya layan awak. awak layan saya sedang sedang, sedang sedang la saya layan awak. awak tak hingin layan saya, saya lagi xhingin layan awak- nadia :D



*pssst: tak tahu nak komen apa? Like atau Share aje pon dah terharu tauu. (*__*)

3 comments:

  1. saye pon! hehe malas la nak layan org yang x berapa nak layan kita.

    mcm tem mkn kat fastfood rest. bengang ngan pekerja yang bajet rest tu ayah ko punya. huh

    *emo plak. hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu nad. ko buat bodo je org gitu. mcm aku ke...hanya nk layan org yg sudi melayan aku je. hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhhh!lama tak datang blog nadiaaaaaa,asal tengok tabung nadia kasi teringat kat nadia :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...