February 08, 2012

sesedap rasa


sejak dua menjak ni, aku tersangat la addicted to domino's pizza! kalau sebelum ni pizza hut dah kira sedap habis bagi aku tapi lepas try domino punya pizza yang name classified chicken kottt ohmaiiiiiii melelehhh! :D
kebetulan pulak hari tu ada salesmen dari domino datang rumah jual kupon domino, memang xberapa nak pikir banyak kali la kan. rembattttt terus! :))

TAPI xde la kotttt sampai hari hari makan pizza. naik kematu eden. nama pon perut orang kampung. nasi itu wajib! T______T


*pssst: tak tahu nak komen apa? Like atau Share aje pon dah terharu tauu. (*__*)

2 comments:

  1. btol Nadia, sebenarnye Dominos pizza lagi sedap kan... gulp! takleh ar tgk pizza, lelehhhh...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...