February 17, 2012

sebelum dan selepas

untuk pertama tama kalinya aku reveal perbezaan rumah aku sebelum dan selepas. tapi untuk bahagian bilir air tetamu je. boleh? :)

sebelum


agak agak korang kalau datang jalan jalan rumah aku berselera tak nak guna toilet ni? dah la the previous owner rumah ni india. bela anjing. *telanairliur*. aku rasa korang geli kot. aku apatah lagi yang hari hari bakal mengadap. kan? :D

selepas  
*sambil muka berseri-seri ;p*
pintu toilet tetamu

tempat sangkut towel dan segala maknenek yang nak disangkut.

sink gosok gigi dan cermin telek jerawat.

tempat termenung cari ilham nak update blog. HAHA. :D *menipu*

shower bersiram dua pancuran jenama Alpha.

terus aku xgeli dah nak masuk toilet ni. nak duduk bersela atas lantai pon boleh. fully design by nadiafarahida. :) kerja renovation fully done by contractor. Alhamdulillah.


to be honest aku memang suka berangan. (x__________x)
aku sentiasa percaya dengan angan angan kita akan pasang impian. dengan impian kita akan berusaha. dengan berusaha insyaAllah Dia pasti akan tolong kita.

10 comments:

  1. wah, cun giler la...bape kos ni ek?

    ReplyDelete
  2. Wahhh... ida nak tido kat toilet ni boleh?? hihhihi

    ReplyDelete
  3. santeknye...nk tau cost die bleh? berangan gak ni nk renovate toilet..ekekeke

    ReplyDelete
  4. mmg cntik..bru besh nak membunag hajat apa..hihi.,

    ReplyDelete
  5. berapa anggaran kos semua ni nadia.?? cantik sangat...

    ReplyDelete
  6. bestnyer.. knp kondo cmni ye? xwat yg cantik siap2 ye? sedih je owner kena kuar duit lg..

    ReplyDelete
  7. nadia design sendiri ke bilik air ni? cantik la.. teringin ahkak.. hihihi

    ReplyDelete
  8. Cantik toilet nadia. Nak tiru la nnti..hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...