February 10, 2012

kan bagus kalauuuuuu....


serius aku tak tipu. ni aku dulu. sentiasa xpernah bersyukur apa yang aku ada. korang dulu macam ni tak? ke aku je? (x________x)

setiap hari duk kan best kan best kan best sampai la satu ketika, aku macam sampai bila nak hidup dengan bayang-bayang. orang lain pandai, macam mana dier boleh pandai. mesti la dier berusaha. orang lain duit banyak, macam mana dier boleh duit banyak. mesti la dier kerja keras. xde nya duit jatuh jelepok melainkan memang mak ayah ada harta karun makan xabis. tapi sampai bila nak harapkan mak ayah. 

mungkin dulu aku belum cukup matang. sekarang pon aku rasa xde la matang sangat pon tapi at least aku dah boleh beza kan mana baik mana buruk. nak cantik macam mana lagi kan sebab Allah dah cipta masing2 dengan penuh kecantikan. kita kena bersyukur. kalau harap muka je cantik tapi perangai hancur, ke laut jugak babe. kita sedang sedang je cukup la. ;p



aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang. setiap apa yang berlaku mesti ada sebab and hikmah disebaliknya. we just follow the flow. everything gonna be fine. percayalah.




# walaupun dulu kau selalu kutuk kutuk hidung aku, save name aku dalam hp kau nadia hidung tapi at least aku dah kawen and laki aku terima aku seadanya. kau ada? ;p HAHAHAHA. *gelak jahat* EH. subhanallah. 

4 comments:

  1. oww.... bayakkan betul list kan best awak tuu...

    ReplyDelete
  2. ngee...biasala manusia tak pernah rase puas dgn ape yg ada...mari kite bersyukur :)

    ReplyDelete
  3. sentiasa mensyukuri atas apa yg diberikan.

    ReplyDelete
  4. hahaha.. lawak r nadia ni.. besar ke hidung? za tgk biasa je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...