February 18, 2012

bercerai di facebook.


aku rasa macam nak gelak terbahak bahak sampai tersedak sedak baca post budak ni. beria aku baca. ingatkan laki bini mana la pulak gaduh dekat facebook. kesian isteri dier. kenapa la si suami boleh curang dengan si isteri. duk berumie abiy dalam facebook memang la. sekaliiiiiiiiiii, hoi! laaaaaa. baru form two. T________T

dik, akak dulu pon kecik kecik lagi dah gatei bercinta. (x____x) *bajethotlatewww :p* tapii, xde la pulak nak berumii abiiii appaaa ammaaaaa yinnadeyy ni. nak nak pulak dalam facebook. cikgu cikgi sekolah pulak ada dalam friendlist. HAHAHA. konpem malu hijauuuu nak gi sekolah esok. tup tup cikgu tadi bagi ceramah dekat perhimpunan. haruuuuu.

dik, bila dah besar esok-esok kan mesti awak akan terfikir balik, kenapalaaaa aku boleh kapel dengan si A contohnya. lepas clash tu boleh pulak kapel dengan si B. bukannya hensem pon. ntah pape kan. tapi tak dinafikan, umur form one sampai form five la bagi aku sangat mencabar. zaman ingin mencuba segalanya. kalau elok xpe. tapi kalau xelok, kaw cuba hari ni, esok kau menyesal. pikir abis-abis dulu. bai!

10 comments:

  1. aku mcm boleh faham je perasaan cikgu tu . HAHAHHA dan aku tergelak terbahak bahak, bila baca ni. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. LOL~ Bapak kelakar weh ! Dah besar panjang ni kapel pun dok aku kau. Baru rock dow. Ni abi umi bagai. Pe kejadah ! :DD

    Malu seh kena tegur macam tu dengan cikgu :P

    ReplyDelete
  3. what the... ketawa guling-guling...
    adeiyai..advance sangat...

    ReplyDelete
  4. budak2 zaman sekarang ni.. aduhai...
    akak yg dah dwasa ni pun xda mcm tuh,, ahaha

    ReplyDelete
  5. FB tak sesuai utk budak bwh umur...
    selalunye disalahguna oleh ramai org...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. ADOI...TAK TAHU NAK GELAK KE NAK NANGIS YEK...GELAK SEBAB KELAKAR ...NAK NANGIS SEBAB KESIAN TGK BARU 14 TAHUN DAH JADI MCM NI...

    ReplyDelete
  7. ceittt... dulu papa mama. sekarang umie abie pulak dah. entah pape je budak2 sekarang. hahaha

    ReplyDelete
  8. ni la zaman sekarang, budak2 semua da nak bercinta.. media sekarang da sangat berluasa... cinta2 ni da macam goreng pisang panas banyak disebarkan..

    ReplyDelete
  9. kuikuikui.. dorg advance skrg.. trg2 bercinta.. org dulu sorok2.. hp pun xder.. apa lg fb..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...