February 21, 2012

blog di hack T__T

blog korang pernah kena hack? pembukaan tahun 2012 aku hari tu xberapa best sebab email, facebook and blog aku sume kena hack. ntah pape kan hacker. dari kau hack aku, baik korang hack blogger femes. ramaii la jugak pembacanya. blog aku, aku je baca. huhuuu T_______T

nadiafarahida.com sebelum di hack.


nadiafarahida.com semasa di hack oleh hakkktuii.



aku apa lagi. gelabah la babe. siap mencarut bagai. astagfirullaallah. *menyesalokeh!

email and facebook pon dorang hack jugak tapi bukan dalam masa yang sama. dier hari lain lain. so far aku rasa xde pape kehilangan atau sebarang gangguan kot time dorang hack email and facebook. sebab dorang xde memandai nak usik pape. tapiiiii aku hanginnnnnnn gile bila dorang usik blog aku. ye aku tau aku dah lame xupdate blog tapi kaw jangan la usikkk. adooyaiiiiiii. siap ada orang komen-komen dekat entry yang si haktuii tu post. entry politik babe. waduhhhhhh.

nasib baik sihensemkacakberjaya ayeemayam ada. dier kan terer. dah dia yang design blog aku. dier je la yang ada copy header aku bagai. aku sendiri pon xde. sadis. huhu. bak kata si ayeem, design blog boleh dikembalikan tapi segala mak nenek entry yang si hacker delete, memang xboleh nak buat pape sebab aku xback up blog. nanges air mata darah pon xdapat balik entry entry yang dorang dah delete. aku pasrah sambil menyumpah. (x__________x)

see. nampak beno menipu. kok ye pon aku malas update blog tapi xde la sepanjang 2011 empat entry je aku tulis. T__T

ada hikmah disebalik kejadian. #ayatmacamputuscinta :p. lepas blog aku kena hack, aku terus rajin mengupdate blog balik lepas dah berjaman berkubur. kepada hacker haktuii, semoga dirahmati Allah, amin.

16 comments:

  1. sabar je lah kan. takot jugak kalau kena hack

    ReplyDelete
  2. Shag dulu kena hack jugak. Tapi belog jela. Tak sampai ke email, FB semua tu. Tapi, belog tu memang dia add diri dia sendiri as admin lepas tu tendang Shag kua dari admin belog Shag sendiri. Memang sedih lah. Dah lah tiap hari update tetiba satu hari tak dapat update. Try bukak guna URL nak tgk wujud lagi ke idak, memang ada. Siap tulis entri untuk Shag, kalau sayang belog tu, pujuk dia supaya tak delete. Shag pom, komen kat entri tu lepas tu p belog dia, komen situ sekali. 3 hari lepas tu baru dia kasi balik. 3 hari jugak tak update >.<

    Mak aih~ Panjang sat komen :P

    ReplyDelete
  3. mak aiii.. kena hack.. uii..minta dijauhkan kena camnie.. mau gabrah habis..

    ReplyDelete
  4. p/s: ala dear..header itu tempah..leh tempah kat wanhazel ya =)

    ReplyDelete
  5. cis bedebah si hacker..
    g mkn gule2 hack la sane..
    sebok kaco belog org :p

    ReplyDelete
  6. Ish2x... sape punya kerj alar yg main hack segala bagai.. urm.. takut plak mendengarnya

    ReplyDelete
  7. mula mula baca gelak jugak, tp kesian awak.. kelakar tgok dia tuka blog awk.tapi takut jugak sy lepas ni kot kot kne hack jugak. ape ape punn thanks sbb sy akn bih berhati hati lepas ni :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan.,.
    bagi" motivasi.,.
    Orang miskin bukanlah seseorang yang tidak mempunyai uang,
    tapi ia yang tidak memiliki sebuah mimpi.,
    di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

    ReplyDelete
  10. tu sebab wordpress tak update, tak pun hosting tak jaga dengan baik....

    geramnye hacker nie.. huhuuh

    ReplyDelete
  11. huwaaaaa sue pon kena hack gak ..abis semua....nangis berbakul bakul da niiii.....
    nak tutup buku sayang gile so nak tak nak buka lee buku baru ...
    http://crvminsue-mylifemyjourneymyway.blogspot.com/

    rajin singgah leee

    ReplyDelete
  12. ermmm lau kena hack dgn orang yang kite tak kenal takpe
    sadisnye bile orang yg rpat n kite kenal bleyh hack kite

    uwwww nangesss

    ReplyDelete
  13. Kepada admin,

    Apa yang aku bole kata adalah :

    Security blog ko still weak...
    Aku leh godam ble2masa lau aku nak...
    Aku antara hacker yang nakal... Tapi aku xde mood nak hack arinie sebab aku da kenyang n nk tdow...
    Aku keje pon bahagian IT hehehe upgrade la blog ko dari semasa ke semasa...
    Cari encoding yang ble ko letak logo (') page ko xde error...
    Itu mnunjukkan security ko agak ok la...
    Tapi itu pon aku leh hack lg...
    Lau nak kuat btol2 hmm pandai2 ko la t ble2 aku try tukar page ko jadi muka kambing yg hensem... Bubye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...