February 17, 2012

salah satu application iphone


yes bila aku bosan aku akan download beberapa application dari app store iphone untuk aku belek belek. bila dah bosan main, aku delete. kalau best, aku peram dulu. :) dan software terbaru yang aku install adalah 'sketch me!'. xde la best mana pon cuma dier software yang untuk gambar auto edit. bolehhh la. contoh gambar asal.

tekan je next software tu akan terus edit kan. kita terima yang dah siap. xperlu oter oter lagi dah. :)











lama lama main bosan jugak la tapi kalau kadang kadang nak ada kelainan pada gambar apa salahnya kann. :)

4 comments:

  1. Ida pakai hp cabuk je.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. best juga aplikasi tu...tapi kak munna takde iphone la....

    ReplyDelete
  3. za kn edit gn photoshop gak.. klu x, kn mrh dgn hubby n adik sbb mls bljr.. :P gitew..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...