May 18, 2012

addicted



yes, i'm addicted to this song! mula-mula aku xtau pon kewujudan dan kebestan lagu ni. minggu lepas adik aku suruh aku dengar lagu ni. masa mula-mula macam ntah pape je lagu ni. time tu xde feel sangat. bila dah hari-hari dengar, mak aiii. siap buat ringtone. huhu. dengar sekali xberapa layan. kena dengar banyak kali kottttt. *padahal sebab lembab nak paham bahasa inggeris. bercakap tak nak kalah. tu lah manusia! HAHA. EH? :p oh lupa nak cakap, tajuk lagu dia
Somebody That I Used To Know
dengar la, dengar la. :) ok bai. 

5 comments:

  1. selalu mmg gitu. sekali dgr mcm tak bet byk kali dgr terus sangkut..

    ReplyDelete
  2. hye nadia, how are you?
    nnt akak dengar..hehehe...hepi friday dear!

    ReplyDelete
  3. lagu ni memang best.. saya pun suke lagu nih ^^

    ReplyDelete
  4. Betul ler, lagu ni best. Sekali dengar macam biasa jer. Berkali-kali dengar rasa best plak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...