November 20, 2014

coklat marsbaryummy sedap dan murah!


korang pernahhh makan marsbaryummy? aku pun ni firstt time. dia macam campuran coklat yang melimpah-ruah ohh sedapnyaaaaaaaaa sedapnyaaaaa. aku makan sorang jeee sebekas ni :p percayalah. tak bagitau syafiq ponnnn. :p mantikkk dia baca blog aku kejap lagii kikiki :p 



dia ada dua jenis rasa sebenarnya. satu yang coklat memang warna coklat macam niii. nama dia milk chocolate. dan satu lagi coklat warna putih macam ni. white chocolate namanya. :)


aku kan spesis tamak haloba, dua dua nak tryyyyy. :p nasibbb _annysskitchen_ ni memang ada jual yang sebekas berkembar dua coklat niiii. hihihi. so dua duaaa kita boleh rasa. white coklat ni sedap gileeeeeeeeeee. korang pernah makan Hershey yang warna putih tuuuuu? haaaa gituu la rasa dia. sedappppppp. dalam ni ada kitkatttt, ada coklat m&m, ada mashmellow ada macam-macam laaa senang cakap. ;)) marsbaryummy ni sangattttttttttttt sesuaiiii untuk korang makan time mengadap komputer macam aku. :p sedar-sedar dah habis sebekas. eh tak cukup laaa. nak order lagi la nanti. kihkihkih ;p

tapiiii dalam banyak-banyak part perniagaan annyss kitchen nii, aku sangatttttttttt tertarik dengan packaging dia yang mana kita order untuk bagi hadiah dekat orangggg. wiiii seronoknyaaa. ;)) kan selalu kalau besday kita bagi kek kee. nak pos kek hancurrr kawww. :p nak pos hadiah kena berjalan pegi shopping mall mencarik bagai. ape kata korang order jeeee marsbaryummy ni untuk hadiahkan pada sape-sape. buat supriseeeeee! ;) senanggg sangatttt. korang bayar jeee. nanti kak anis akan poskan. siap boleh tulis dedicated lagiiii macam atas kek tuuu. sweetttt sangattt tauuu. nak tulis i lappp youuu, you lap meee, we are happy familyyyy macam lagu barnie and friends pon bolehhhhhhh ;) hewhewwheww.





meh aku bagitau harga siap-siap supayaaa senang korang nak membajet dan nak order nanti. marsbaryummy by _annysskitchen_ ni ada dua harga. lain bekas lain harga. jadi dorang ada dua bekas. satu jenis bekas empat segi macam nii. 



coklat warna gelap tuu RM13 sebekas. coklat warna putih tu RM14 sebekas.

untuk harga marsbaryummy dalam bekas love macam ni,



coklat warna gelap RM20 sebekas. coklat warna putih RM22 sebekas. kalau nak combine macam aku punya niiii, 



yang ni RM22 sebekas. murahhhhhhhhhhhhh kannnnnnnnn? ;)) 

sebelum terlupa, haa yang nak tulis wish happy birthday to you ke happy anniversary i love you segala satu bekas RM25 jewwww ;) confirm pasangan korang akan cakap anyonyooonyooo, sooo sweetttttttt. ;)) abangggggg, ehemmm. :p kikiikiii. ;) 

korang boleh contact kak anis dekat whatsapp kee, sms kee, call kee dekat nombor ni 013-7781987. instagram _annysskitchen_ atauuu facebook Annyss Love Ishak. jemput laaaa order semuaaaaaaa! ;)

11 comments:

  1. Nin diaaaaa makan sorang ye.....tak tkut gemuk ke? eh tetiba hahaha...

    ReplyDelete
  2. tak pernah rasa lagi...sedap yer...

    ReplyDelete
  3. sedappppnya ....... mau beli .. mau beli ... adeh pepagi dah nampak coklat.

    ReplyDelete
  4. sedapnyer...harga pun mcm murah dari pasaran, sy mmg peminat coklat, thanks for info

    ReplyDelete
  5. boleh buat untuk birthday hubby nanti ni..hehe

    ReplyDelete
  6. nak beli la nnti.. tp skrg ngah diet.. nnti la.. hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...