July 29, 2010

Salt

waa.... da lame giler aku tunggu nk tgk citer ni kuar!! 
dalam 4 bulan da k0t aku duk tunggu2..
tgk dier punye the making of mcm best giler!! tp xtau la btol2 best ke idakk..
konpem mlm ni aku g tgk..tiket da book siap2 da.. =)
nnti aku update k0rg best ke xbest..

and lagi 1, aku nk tgk sngt citer ni sbb nk tgk si pempuan canteekk ini..
mkin tua mkin cantek kn?
aku plan time aku pregnant esok2, aku nk tampal kat dinding umah aku bnyk2 gmbr pmpuan ni sbb nnti baby aku kuar, muka sebijik mcm jolie, b0leh?
hahahha =)

5 comments:

  1. hai nadia, akak pun setuju yg dia ni makin tua makin cantik!

    ReplyDelete
  2. salam ziarah...

    dijemput menjadi follower sy k

    ReplyDelete
  3. wslm buaya....
    no prob...orait!! =)

    kak eis, tu lah..
    kena kol dier ni tny ape rhsia! hahah

    ReplyDelete
  4. si angelina jolie nih mmg sesuai blakon dlm muvi action kan. nampak seksi terus die bile jd lasak...haha :P

    ReplyDelete
  5. tau xpe... action trus mnjadik klu jolie yg berlakon..and dier sngt2 seksi okeh.... wlaupun duduk and xbuat pape, pon ttp nmpk seksi..
    pkai susuk ke minah ni ek?hahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...