July 28, 2010

Cake Cutting


Ni picture2 time acara potong kek.... time ni da ptg da... 
kan majlis kawin aku one whole day...penat gile k0t..

10 am-11am: majlis akad nikah 
12pm-4 pm: majlis bersanding, mengenal menantu, mkn beradab, layan 
tetamu seramai and seboleh mungkin.
4pm-5pm: acara potong kek
6pm: sepatutnya da start ngemas2 da tp xboleh lagi sbb still ade guest.


kek aku ni sebenarnya 3 tingkat.... tapi... kecik beben0r..
dlm banyak2 perjanjian and perbincangan dgn wedding planner aku, 
ni antara bnde yg aku xberapa nk puas hati... tp xpe la..
mls nk amek serius..

mula2 aku mcm nk control2 ayu..sbb segan kot ramai org..
tapi si syafiq ni, kerjanya gelak je...sekeh kang baru tau!
terus hilang ayu aku. cis! =)


muka masing2 da penat... nak senyum pon da xlarat.. 
tipu la tue! =) 
make up sume da cair..ha.. ni lagi 1 aku bengang dgn mak andam aku, aku bayar ko utk one whole day make up,
suppost paling kurang pon, ko kena otter make up 3 kali, haramm....
ko make up kan aku sekali je.. time pagi2 buta nk g akad nikah.. 
and the rest, batang hidung ko pon aku xnmpk.... 
baju2 sume aku kena pkai sndri, fitting sndri, crown benda alah yg atas kepala aku pon aku kena pkai sndri, 
mmg kerja mak andam mcm ni ke sume?
bkn ke kena get ready klu aku suh otter ape2 tntg penampilan aku?
bengang gile aku...kpd kwn2 yg blom kawin n yg akan khwin, 
pls make sure korg nnti xjd macam aku ni k... 


note: kahwin tu seronookk..tp, kne ada perancangan and persediaan yg sempurna..

8 comments:

  1. budak yang tak berkesempatan jadi pengapit mg.August 2, 2010 at 12:28 PM

    saye jeles dan mahu kawen jugekkk!!
    nadia, ade fesbuk pliss.
    senang nk contact mg.


    -farah-

    ReplyDelete
  2. hahaha.. farah yg sengal.. jeles dan terus nak kawin jgk! okeh nnti aku gtau mama mung.. hhahahhaa
    weh, gatey ngat eh... ari tu suh aku bt blog, aku bt da ni.... skrg nk aku fb plak.... ni org ckp, bagi betis nk peha.... hahhaaaaahhhhah
    xde la... =) sbnrnya aku mls nk bt fb2 ni...

    ReplyDelete
  3. best nya kawin
    ase nk jgk
    calon je xde
    btw, congratz sgt2 !
    so, skrg mg dh kje ke?
    lme gle2 x jmpe...
    laki mg sbya ke ? huhu
    secocok, sepadan !

    ReplyDelete
  4. yah, laki aku tua dari kt la..
    tua 2 tahun.... timer kasih coz wish wlaupun da 2 bulan da kawin.. pengantin baru lagi ke org panggil??hehheee
    tau xpe, lame kot xjmpe.. last jmpe time kt form 3 la....aku tnggu nk mkn nasi mnyk mu plak ni.. hehee

    ReplyDelete
  5. Hye nadia...hehe...dpt jgk cari entri wedding awak..btw, takbaek taw mak andam buat awak cenggitu...bole plak seme awak yg pakai n alter sendiri..then mekap takde tacap2 lepas nikah..giler tak best mak andam tuh..tapi takperla...awak org yg jenis hepi go lucky....btw,tahun kita kawen sama...cuma beza bulan jer..akak bulan 10..hehehhe..btw,simple n nice je majlis awak..nak kene khatam blog awak till current neh..heheh...

    ReplyDelete
  6. tekanan je mak andam gitu kan.. mak andam za terbaik ! :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum. waaa finally dapat tengok gambar orang tu kawin. comel betul. ada pulak mak andam gitu kan. tak professional. sepatutnya nadia bayar lepas habis kenduri. baru berbaloi :)

    ReplyDelete
  8. oicc.. agak melampau btllah mak andam tu...
    selamat pengantin baru .. bwh 5 tahun tu kira baru lglah blh.. sbb baru baca hihihihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...