July 26, 2010

Bersanding


Acara Bersanding

ni la picture pelamin aku with kanan kiri hantaran..


masa pihak sebelah family syafiq sampai. 
utk pengetahuan korang, aku belom ready sepenuhnya lagi time ni.. disebabkan terlalu & tersangat rushing, aku xsempat nk touch up make up aku..
tibai je la..kang kecian plak dorg tnggu lame2..
nnti aku jgk yg kne bebel..

c... our pengapit.... 
pengapit pmpuan tu bff aku..ni la nini.. 
and pengapit lelaki tu adalahhhh adik aku...
muka ketat je sbb dier pnt cari songkok dier xjmpe2.. ntah sape yg rembat..

  
dari hati: 
dear mama papa,
terima kasih sbb besarkan kakak dgn pnuh kasih sayang and kemewahan yg xde tolak banding..
kakak bersyukur and sntiasa berdoa, moga Allah sentiasa lindungi mama papa. 
terima ksih mama papa sbb bagi kepercayaan sepenuhnya pada kakak utk pilih jalan hidup dan pasangan hidup kakak sendiri..
mama, papa.. jgn risau ye..
mama papa tau kan syafiq adalah satu2nya lelaki terbaik n tercipta utk kakak sjk 10 tahun dulu lagi..
wlau siapa diri kakak, walau kat mane kakak tinggal, kakak xpenah lupa, kakak ttp anak mama and papa..sampai bile2..sama seperti nama kakak yg sentiasa ade name papa mama  bersama2..
dunia dan akhirat..
Nur Nadia Farahida binti Mohd Sabri
Nur Nadia Farahida binti Rose Liza

 Ya Allah, 
kau peliharakan la kedua ibubapaku sebaik mungkin sepertimana mereka pelihara ku sejak dari kecil.. Amin..


ni time makan beradab.. baju merah mama papa aku... and bj biru ibu and ayah syafiq...
hidangan pengantin 100% hasil decoration mmber2 aku dari 
Crystal Crown Hotel Kuala Lumpur..
thanx alot to kak limabg fifi, kuzai gedih, nash, and abg wan.
wlaupon korg teerrpaksa bt, tp hasil ttp marvelouss!
yg xtahannya, pengantin mkn sikit je.. selebihnya, korang je tau.. cis! 





time ni xramai org lagi..




tiap kali tgk picture ni, msti terbayang2 kesedapan lauk2 ni..
gulai daging, ayam masak merah, ikan masin, kerabu machang, umbuk kelapa and pencuci mulut buah tembikai..
ma, lapar la..msk mcm ni lagi boleh? =)


with my lovely mum and sister, kak ji..


 ni kak gg punye family.. merangkap family abg ipar aku..huhu

 
Cuba bagi aku berposing2 romantik dgn syafiq jap.. boleh? =)














8 comments:

  1. wahhh yang. nice theme wedding ko. superb. red white...as u oredi know kan, its also will be my future wedding color theme gak..hikss.

    hi five in advance dulu yang...haha

    ReplyDelete
  2. bebeh... yup... red and white terbaaeekkk... =)
    and for u next year, konpem!

    ReplyDelete
  3. salam...first time visit ur blog...hehheh

    btw dah follow ur blog..

    nice arr ur wedding...suka nengok tema dia..merah putih...=)

    ReplyDelete
  4. wslm.... tilla..hi!! oo..first time ye.. tp sbnrnya, boleh dikatakan hari2 i tgk pic u tau! samaada dari blog zie xpon ur blog... cuba tgk senyap2.ehee... now, kt berfollow2ing yah!

    ReplyDelete
  5. sweet la pasal akak punye wedding ni..semua. anyway, smoga berkekalan jodoh hingga ke akhir hayat.. amin. :D

    ReplyDelete
  6. alolo.. so sweet r.. malau plak za nak tepek pic kawin.. kang 5 tahun lg, tgk semula, dah gelak sorg2.. huhu..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. comel gila korang. hehe syafiq nampak muka budak la. hehehhee

    ReplyDelete
  8. alahai comeyyynya merah menyala²..... mengimbau btllah saat² bersandingnya.. muka bajet comel jerkan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...