July 26, 2010

Akad Nikah

Da bape hari aku xupdate blog...
Angin malas dtg lagi..huhu.. ari ni aku nk citer full story time hari wedding aku...
tp mayb lagi bnyk gmbr dari story mory.. xpe la kot..

Acara Akad Nikah

ni la hasil design k'gg a.k.a biras aku.. actually,
aku baru perasan.. rupe2 nya, inai aku ni, tgn kiri xseterang warna kat tgn kanan..
si k'gg duk pesan dgn aku, jgn main air la..mandi xley lame2 la..
masalahnya..
sy xboleh duduk diam sambil tgk org lain bt keje 
and saya mmg mandi lame2.. nk bt mcm mane tu kak? hahaha
last2, pasrah je la..

8.30 pagi..
tgh bersiap nk g akad nikah kat masjid.. wlaupon xckup tdo,
sejam je aku tdo ok! tapi, semangat ttp ad0! mane tidaknye..
aku yg nak kawin.. =)


the biggest and newest masjid in besut..
siap ada lift bagai lagi..
Masjid Hadhari, Besut.. tmpat aku akad nikah..

klu korang nk tau, ape yg aku pk time ni, aku terpk, btol ke aku yg kawin ni..
mcm xpercaya pon ad0! tp sekali bile tgk syafiq melangkah masuk masjid n terus duduk dpn tok kadi, mak aii.. hensem nye.. terus nak kawin! =)


time ni tok kadi tgh bg khutbah tntg perkahwinan and ajar syafiq cara nk lafaz akad nikah..
ye ye je tok kadi ajar dia lafaz pendek utk memudahkan dia, sekali, 
time dier lafaz, xingat da ape tok kadi ajar, 
keluar lafaz panjang yg dier da hafal hari2.. huhuhu

muka gembira+berdebar=xsabar2 =)


dengan sekali lafaz, alhamdulillah..
im yours..fully yours.. and same goes to you my dear..

sukeee..... =)

aku sngt2 suka pic ni ok..

5 comments:

  1. ehemmm ehemmm..hehe. in love dgn inai di jari ko yang :)

    ReplyDelete
  2. i sanggup terbang ke tmpt ko utk lukis inai kat tgn ko nnti eh yunk? tp.. xjadi design mcm ni la...jadi corak bulat2 je...boleh? hahahha

    ReplyDelete
  3. za xwat lukis2 inai bagai.. mls.. haha.. kurusnya syafiq dulu ! huhu..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum. sheila pun takda pakai bunga2 gini. leceh. hehe. nice picture nadia :)

    ReplyDelete
  5. dalam lif tu ada budak² kat tengah tu kan hihihihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...