July 29, 2010

Berbaloi x?

ada x siapa2 kat sini ada jam mcm ni?
k0rang beli kat mana ek?
aku nk cite ni..
td, aku on the way balik dari service kereta,
time aku tgh tnggu lif, ada la sorang sales girl ni datang kat aku...
dier promot kat aku beli jam ni.. aku mula2 xberapa nk amek kesah sngt..
tp, bila pk2 balik, mmg aku plan nk beli jam..
sekali, bila dier tnjuk apa kelebihan jam ni berbanding jam2 lain, 
aku terus jatuh cinta..
boleh tukar2 warna tali utk match dgn baju, boleh tukar bezel2 dier..
sngt menarik ok! 
tp..aku xtunjuk lagi yg aku mmg excited sbb aku tkt mahal..
sekali tgk, mau beratus ni..sbb smart gile.. siap ada warranty 3 bulan lagi..
bile dier bgtau, "kak, ada promosi ni..2 mggu je..Company kami nk test market..
harga asal RM129.90..
tp utk harga promosi ni, kami bg akak RM60.."
mau aku xterdiam? apa lagi.. terus rembat!

aku nk tnjuk kat korg picture  jam aku beli ni tp camera hp aku plak bermasalah..
aku try google pic jam mcm ni.. nasib baik had0w.. iras2 la..bezanya, brand je..





berbal0i-baloi... ada sape2 nk aku t0long belikan?
sbb sales girl tu ada bagi contect number dier..klu nk, aku boleh tlg belikan..

8 comments:

  1. berbaloi tpi bkn taste i la...halus sgt....klu jam dia besar skit i looiikkkkeeee

    ReplyDelete
  2. kak, akak nk jam besau ckit ye?
    boleh.. nadia beli jam dinding utk akak, nak?? hahhahaha..

    ReplyDelete
  3. eeee...murahnyerrrr after diskaun. lawa lah. nasib baik dillah dh plan nk beli jam utk bufday zie nnti. kalo tidak...dh aku soh ko tlg belikan..hikss

    ReplyDelete
  4. zie, bestnye jadi ko mek..
    asyik dillah belikan je.. mano aci eh... =)

    ReplyDelete
  5. ee.. cntik sgt.. dlm hati mmg teringin nk beli jam bru nie.. brp yer?

    ReplyDelete
  6. rase2 skrg ni ade jual lg tak? berkenan plak nory..hehehe..

    ReplyDelete
  7. wah, za pnh komen entry nie dulu.. tp, sy xfemes.. xdilyn.. :P

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum yang, ohh jam ni! sheila siap bubuh dalam bekas hantaran. hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...