July 20, 2010

A moment to remember.. =)

Date: 7hb 6, 2010
Place: Lot 3369, Kg Cherang Meliling, Jalan Kubang Depu, 22000 Besut, Terengganu.

tarikh ni konpem2 aku xkan lupe sampai bile2 sbb tarikh ni la membuktikan, 
aku da bergelar seorang isteri..
berat tanggungjawab yang aku kena pikul tapi aku da bersedia utk hadapi sume tu.. 
insyaallah..
alhamdulillah jodoh kami panjang dan kami kenal since tahun 2000..
lain kali la aku cite mcm mane aku boleh kenal dgn afiq.. 
now aku nk cite tntg wedding aku dlu....

Before Wedding

ni pic kad kwin aku....

ni picture time aku g amek dome yg aku sewa kat UITM Dungun..
2 days before wedding aku.. punye la berat bnde alah ni....
and baju putih tu, pakcik aku ekceli.. adik bongsu mama..
to ayahsu, tlg jgn perasan anda hensem ye, xperlu posing lebih2 ok! =)


ni,rangka2 pelamin aku... blom siap sepenuhnya..
 


ni antara beberapa jenis goody bag yg nk kasi kat tetamu2 yg datang..
dlm goddy bag ni ade goblet and cheese cake yg xberapa nk cheese..


ni salah satu khemah yg guna time wedding aku ni...
lupe nk gtau, tema kahwin aku ni wrna merah.. dats y bnyk bnde warna merah..
 


malam berinai... 
the inai designer ni kakak ipar afiq.. merangkap biras aku..
betol ke org panggil biras? ye la kot..
actually, biasa dier caj RM80 utk sesi berinai..
tapi, nk xnak, wlaupun xrela dier ttp kena bagi aku foc..
haha.. lagipon, dier lukis2 je..
sorg lagi inai designer aku mlm tu nini..
bff aku..dier yg pkaikn inai kat kaki and tangan aku sepenuhnya..
kgg, tq so much ye.. i tau u sbnrnye terpaksa suka design inai utk i ni..=)


 hadiah2 yg aku trima 2 hari sblom kwin..
2 hari SEBELUM ye... =)


punye la ssh nk jaga n belai bunga2 ni..
fresh flower ni sampai mlm.. sbb..klu siang hari, kang bunga ni kecut..
wlaupon sampai mlm, ttp kena spray la, kne tuang air dkt span dier bagai la..
aduh.. leceh btoll.. nk xnk, kne bt jgk.. 
klu x, sia2 je byr mahal2..kn mama? =)




klu iktkn hati aku, mau nye aku  letak sume gmbr2 preparation utk kawin aku ni..
tp, disebabkn ladtop aku da panas n slow je..
aku da malas..
so, nnti aku sambung ngn time wedding ok..









3 comments:

  1. assalamualaikum. suka betul warna merah ye. hehehe. selang sehari birthday sheila! hehehe.

    ReplyDelete
  2. happy anniversary nadia, moga berkekalan hingga hujung nyawa.. hari ni kira anniversary lah ni eh² kebetulan pulak baru baca entry ni... kt awal sehari dr tarikh nadia.. tp tahun berbeza... moga korang berkekalan hingga kehujung nyawa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...