July 29, 2010

Utk Contest Zie Madini

 
contest ni datang dari perempuan cantek ini!
Zie, haha...beria aku nk jawab contest ko ni yg sbb aku p0n ade bnde alah ni! =)
so, rasanya mungkin k0ot aku boleh menang....
hehe...boleh?
 
 
and jawapanya adalaahh...
dlm box ni ada dapur gas.. 
biasanya org guna utk bwk g travel or picnic sbb sng nk bawak pegi mane2
and dier guna gas yg sangaat kecik and jimat..
harga dia lebih kurang dalam rm39++..
btol x zie? ke nk kena bg details lagi?
hehehe..

2 comments:

  1. hehehe...ko nih yang. hahaaha. Well, nak taw whether ko betol atau tidak. kena ler tuh aku close contest dulu ea. Siapa cepat answer betol..die lah pemenangnya..hehe

    soooo...tunggu. aku buat short period contest je nih yang :)

    ReplyDelete
  2. agak2 bila nk close contest ni? xsabau da... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...