December 31, 2013

kenangan sepanjang 2013 :))

alaaa dahh 31hb december 2013, macam tak percaya jeeeeeee. sekejapnyaaaaa T____T tak sanggup hokeyyy nak masuk tahun baru lagi sebab bila bertambahnya tahun bermakna umur aku pun makin bertambah laaaa amagadddd. hewhewheww. ;p 25 tahun hokeyyyyyyyy, dah cukup masak ranum orang tua cakap. kahkahkah. :)) sebelum kita bukak buku baru, aku sukaaaa imbas balik sumee kenangan-kenangan indah sepanjang aku tahun 2013 wiiiii ;)
















Medannnn :)
 ohh medan belum cerita dekat blog sebab baruuu je balikk :p nantii ehhh :)







nadiafarahida dalam Majalah Anjung Seri Feb 2013

http://www.nadiafarahida.com/2013/02/nadiafarahida-dalam-majalah-anjung-seri.html


nadiafarahida dalam majalah Mingguan Wanita. 



nadiafarahida dalam Majalah Anjung Seri, Mei 2013 :) 



www.nadiafarahida.com di Utusan Malaysia, 10.8.2013 



disebalik tabir Wanita Hari Ini 



pregnant wiiiiii ;))


Alhamdulillahhhhhh. terlalu indahhhh dan melimpah ruahnya rezeki aku sekeluarga untuk tahun 2013. terima kasih Ya Allah terima kasihhhh :') azam 2014 aku sebenarnya aku tak pernah ada azam ponnn sebelum-sebelum ni. semua mainn redahhhhhh. try and error :P tapi dah tentu tak lari dari semoga rezeki kami sekeluarga semakin melimpah ruahhh sampai boleh bagi bagi dengan korang :P aminnnnnnnnnnn ;)

17 comments:

  1. Bahagian untuk kita sentiasa ada in sha allah thn 2013 byk betul yaya berjalan thn 2014 jaga anak je ea biar aku je jalan hahaha

    ReplyDelete
  2. kenangan terindah ! yg last tu yg paling indah kan..................... ai wish my 2014 akan end up dgn berita gembira itueww jugakk.. hehehhehe ;)) aminnnn

    ReplyDelete
  3. Semua bercuti obesi je Nadia ye, alhamdulillah murah rezeki..
    Paling best op kos la disahkan ngandung kan ;)

    ReplyDelete
  4. Seronoknya yaya oi..za 2013 separuh tahun mabuk melepet je..kohkoh..pastu ditmbh pula dgn berpantang..tuptup hbs 2013..hahaha..

    ReplyDelete
  5. semuanyer indah ....,..semoga tahun 2014 lebih indah lagi ...
    teruskan berblogging ... '-'

    ReplyDelete
  6. Salam nadia..selamat tahun baru!! wah nadia dah pregnant ya!!? tahniahhhhh.weee bestnya nadia..alhamdulillah..kak intan tumpang happy!!

    ReplyDelete
  7. auwww krabi paling takleh lupa....
    so sweetttt sangattt kan...kann..kan..

    ReplyDelete
  8. suka dan duka kehidupan kan ??? selamat tahun baru yaya :)

    ReplyDelete
  9. tahun 2013 sangat manis untuk nadia walaupun mungkin ada banyak yang pahit. walaupun life gives us hundred reason to cry, but you show us that life is given us a thousand reason to smile and enjoy the life.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah semoga tahun 2014 idup nadia n syafiq lebih bermakna dgn kehadiran org baru.

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru nadia~! semoga 2014 memberi lebih kegembiraan pada nadia sekeluarga...bestnya nanti orang baru bakal hadir..hehe...;)

    ReplyDelete
  12. alhmdulillah...rezeki Allah..thniah akak...baru je entry lps cite sal soklan bila nk dpt ank...:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..semuanya indah2 belaka dan tahniah pregnant :)

    ReplyDelete
  14. semga thaun 2014 lebih murah rezeki..amin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...