June 14, 2013

Muffin Maniac Official Launch

heyyyy korang dah try main game Muffin Maniac belummmmmmm? :)) pehlisss la mainnn. bestt sangatt ok seriussss :) untuk pengetahuan korang, pada 5 jun hari tu telah berlangsungnya pelancaran satu-satunya mobile game application dari Kenny Rogers Roasters dan event ni diadakan di Kenny Rogers Roasters Berjaya Time Square. Thank youuu Kenny Rogers sudi jemput titewww :P 


5 jun hari tu adalah hari pertama aplikasi permainan Muffin Maniac ni dilancarkan jadi semua media-media yang hadir di jemput test power kehebatan masing-masing main game ok curlassss. (x___x) dan dah tentu-tentu aku pon main sekali kannnn. kehkehkeh :p sementara tunggu majlis berlangsung, dorang sediakan 3 ipad siap-siap di atas 3 meja berbeza dan semua yang hadir dijemput main. mainnn la bergilir-gilir sampai kaw rasa tu markah paling tinggi kaw boleh dapat dan tulis jumlah markah yang kita dapat dekat kertas yang disediakan. nanti dia akan bagi hadiah untuk 3 top score. rules main game ni senang je sebenarnya, 


haa, nampak tak. kita kena potong muffin sebanyak yang boleh, elakkan potong ikan nanti kena potong markah dan jangan sesekali potong sushi. terpotong sushi je terus game over. T____T 

cer kaw download baru kaw tahu betapa addictednya aku dengan game ni. huhu. lagiponnn untuk pengetahuan korang, markah tertinggi setiap bulan Kenny Rogers Roasters akan bagi hadiah misteri antaranya ipad dan banyak lagi la. jadi sepanjang event tu berlangsung, aku sempat main tiga empat kali dan percaya tak time semua main tu markah aku kedua tertinggi? mihmihmih. aku laaagi tak percaya. aku dapat markah 594 kalau tak silap. highest score 598. tapi semasa aku main tu, ada xde la menaruh harapan nak menang kan sebab lepas je main, aku terus duduk dekat kerusi dan kepala aku running mestii lepas ni ramai lagi yang main dan dapat markah jauh lagi tinggi dari aku jadi aku pon tak berapa amek port sangat laa. :p gigihh join the club melayan ida, mila dan nuha bergambar sakan. HAHA. 







selepas bergambar, majlis pon bermulaa. :) 


sedikit ucapan pembukaan dari Vanessa selaku emcee 


dan pelancaran sepenuhnya oleh Encik Zulklifi Jafar, Marketing & Communications Manager of Berjaya ROASTERS (M) Sdn Bhd yeayyyyyyy! :))

sekarang semua dah boleh mainn yeayyy ;) sila silaaa. lepas tu Vanessa menjemput 3 top score untuk hari tu untuk tampil ke depan. masa ni aku tak menggelabah lagi sebab mula-mula dia panggil nama Fatin untuk tampil kedepan. rupanyaaa yang 3 top score tadi kena berentap live depan semua orang dan semuaa boleh tengok dekat screen tv hoi mak aiiiii. bolehhh mengundang kemaluan niiii kalau kalah. (-___-') lepas Fatin dah settle main, dia panggil nama aku. heyyyy jangan macam-macammmm. T___T nak terberak terkencing semua adaaaa. mantikkkkk T___T tapi aku kan machooo. kuikuikuii :p tapi alaaaa, kenapa mesti kena main depan semua orang liveee. T__T i is malueww. ;p 


nampakkk tak gigih aku main? HAHAHA. tapi menggigil jangan cakap aaaaaaa. HAHAHAHAHA. :P

tapi malangnya, bila berentap depan orang gini, aku dapat no 3 jewwww. T____T Fatin still pegang title juara Muffin Maniac of the dayyy. kenalkan, ni la Fatinnn :) editor dan wartawan dari majalah Pa&Ma :)


tapiiii, walaupun dapat no 3, still dapat hadiah jugak yeayyyyyyyyy :))


paling kanan cantik amattt tinggi lampai adalah Miss Natalia Ng, Misss Universe Malaysia 2013 selaku Miss KRR Healthy Lifestyle. sebelah Miss Natalia adalah Encik Zulklifi Jafar dan sebelah kiri aku samuraiiii selaku slasher of the dayyy. :P game ni kan kena slash slash muffin. dia la samurainyaaa. :p walaupun dapat no 3, dapat voucher Kenny Rogers RM100 pon ok sangatt kan dari nan hadoo. :p bukan berpeluh pon main game ni. lain la suruh aku berlari aku pikir dua kali sebab aku terlebih sayang lemak. muehehe :p 


ok dahhhh, sekarang pegi download cepattt game ni di App Store dan Google Play bagi pengguna telefon canggih-canggih secara percumaaa. ;) 

 
 
# 263 komen aku hutang blogwalking T____T nanti nadia datang blog korang yee. sorrryyy lambattt, mak bz anak ramaiii. hewheww :P

25 comments:

  1. Cayalah menang.ketiga pun oke dari tak menang langsung hoho....

    ReplyDelete
  2. Untung laa.. dpt mkn pree lps tu dpt tapow voucer lps tu g main game... pastu update blog pastu buat org jeles... hehhhhhh....

    ReplyDelete
  3. Tahniah..dpt voucher RM100 tu mmg kenyang sgt dah makan KR

    ReplyDelete
  4. kak yaya mintaklah satu voucher hihi

    ReplyDelete
  5. Muffin Maniac? Belum. Belum . Belum.. :)

    ReplyDelete
  6. ngam ngam soi pun dapat no 3.. kalau main bersungguh, habis semua pahlawan nadia kalahkan hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum yaya. hahahhaha hensem tu yaya, main live. heee nanti belanje kita makan kenny rogers boleh? hihi ok yaya, skrg gak sheila download game. gara2 yaya, heee >______<

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnya...nk donload jugak lah...
    nory suka main game potong-potong buah (ninja) kat henpon...
    hehehe

    ReplyDelete
  9. wah, besnyeee...thniah kak nadia..yg penting top 3..nmpaknye nk kena install game nie..nak main jgkk..hee

    ReplyDelete
  10. syok nyer dapat join event gini. tapi sis mesti gigil kalau kena panggil ke depan.haha

    ReplyDelete
  11. makkkk..anak datang nak ajak makan jugak..nyumssss nyer..bila nak gi sana ni..main tak nak! nak makan jer boleh tak hahaha

    ReplyDelete
  12. harus akak download game nih skang

    ReplyDelete
  13. wahhh menarik ..
    seronok akak tgk ;)

    ReplyDelete
  14. rajin nad bab main game naaa..lau yui selalu dok tgk jela..huhuh

    ReplyDelete
  15. ishh malu giler kot kena main live dpan org rmai cmtu kan...tp xpela kata macho kan! hehehehe

    ReplyDelete
  16. wah.. siap boleh menang ipad lagi ye?? menarik ni

    ReplyDelete
  17. ok.. ni nak tambah komen lagi.. muahahaha..

    terase macam nak dowmload pulak game ni..

    ReplyDelete
  18. tak pandai dapat no 3 kira oklah tu....

    dr akak ni xtau game apa ni hahahha....

    ReplyDelete
  19. HAHA..NAK TAKNAK KENE P DEPAN JUGAK..TGK KAN DPT NO 3..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...