June 26, 2013

gambar bercuti ke krabi je dulu boleh? :P

teaser je dulu bolehhhh? :p bercuti 4 hari je tapi gambar beribuuuu ribuuuu. T__T mantikk nak khatam satu-satu. ;) nahhh empat lima ketul dari berketul-ketul :p






  














  




26 comments:

  1. hukhukhuk.. mmg xleh thn tgn dr komen.. b4 ni baca je xnk komen sbb jeles yg masih boleh ditahan.. kali ni xleh nk thn dh.. waaaa... abgggg...

    ReplyDelete
  2. hahahah... gambar yang last skali tu..

    ReplyDelete
  3. Hohoho!
    Jangan lambat up entry krabi yeeee! Hihihi

    ReplyDelete
  4. auwwwww!!!!!!
    gerammm tgk gambar last tu...
    ohsemmm giler para2 suami...kikikiki

    ReplyDelete
  5. Bestnye...xsbr nk tgu entry psl bajet gi krabi..huhuhu

    ReplyDelete
  6. wah manyak syok..gambaq last tu ohsem sggh..

    ReplyDelete
  7. hahaha...gambar yang last terbaik :)

    ReplyDelete
  8. bestnye pegi krabi !!! akk nanti tlg wat entry jumlah cos mcm akk g australia tu eh .. sbb kraby nie wishlist .. :p

    ReplyDelete
  9. cantiklah seluar iye...made in sydney eh?:)

    tak sbr nk tggu entry krabi..

    ReplyDelete
  10. Nati bg tips byk2 turn iolls plak pi hahahaha

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat gi krabi.. teringin nk gi sana. hehehe..

    ReplyDelete
  12. part snorkeling besttttt ! rindu nak snorkeling

    ReplyDelete
  13. cantikkkkkknya gambar ... dslr ke?? mau tak beribu keping gambar... ok.. tunggu next entry

    ReplyDelete
  14. bestnya tgk lima sekawan ni..
    cantik yer air laut dia, geram tgk sbb akak pun suka laut jugak..hehe

    ReplyDelete
  15. sempoi..best ka x kat sana.....pegi pakej ke apa tu

    ReplyDelete
  16. Superb lah gambaq last skalik tu. Waaahhh!!!!!

    Best la dia berjalan ke sana. Tempat yg dirancang setiap thn tp xdpt pegi2 lagi. Uwaaa!!!

    ReplyDelete
  17. heheeh byk2 pic me paling notice bj i love sydeny tu :p

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum yaya, bestnyaaa tengok gambar banyak. memang pitam nak khatamkan semua. lenguh tangan rotate gambar senget2. hihii. miss our moment at Krabi >_____<

    ReplyDelete
  19. Cantik semua gambar..
    tambah korang pakai seragam sama je masing2 :)

    ReplyDelete
  20. bestnye.. cantik laut dekat sane..

    ReplyDelete
  21. sume gmbr cntik2..tmbh2 air laut kat sana..

    ReplyDelete
  22. BESTNYA DAPAT PI SANA,NTAH BILA LA AKAK DAPAT SAMPAI..

    ReplyDelete
  23. Nice. Bila tengok tshirt you all pakai "i love krabi" tu, teringat me and my wife punya trip by car last two weeks. Blog entry belum siap lagi untuk dikongsikan pada rakan-rakan blogger. Thanks for sharing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...