April 15, 2013

Coklat Fountain paling murah! :)

heyyy kadang-kadang geram jugak, stress pon ye, kenapa laaa zaman aku kawen dulu-dulu takde pon trend candy candy buffet. aku syak mungkin dah ada cuma wa kan kawen di kampung, celahh mana nak cari candy buffet bagaiiii. kesian kannnn T______T kalauuuuuuuu la ada mestii lagi meriah. seriusss wa cakap lu. candy buffet ni sangatttt menarik minat kanak-kanak untuk pegi tengok dan dorang akan rasa macam eh ehh waaaaaahhhh meriahh banyaknya coklat. selalu nak makan kena beli dekat kedai, hari ni free jeeww. yeayyyy. gitueewww ;)) jangan cakap budak, mak-mak budak pon beria babeee. (x_____x)


heyy kaw nampak takkk air terjun coklat tuuu mencurah-curah ke ladang gandumm. #pitammmm. nikmat gile makan. nory lagi tak boleh blah, nasib rumah orang. kalau rumah dia, aku syak dia tadahhhh je mulut bawah coklat tu terus. orang lain coklat tu makan la dengan marshmallow ke, biskut ke, strawbery ke, dia takkkk. semangkuk coklat dia makan ratah cenggitu je. (-__-')

kalau kaw tanya aku laaa, time bila sesuai sewa coklat fountain ni. bagi aku la kann, kalau kaw tanya aku, kalau boleh setiap majlis aku nak ada dia. muahaha;)) tamak kann. tapi betul, kalau boleh time kawen pon ye, time buat open house raya pon ye, time bertunang pon ye, time besday party untuk budak-budak apatah lagiii. kannnn. bila majlis kaw ada kanak-kanak, aku sangatttt merekemen korang untuk letak coklat fountain ni seketul. tapi tak semestinya majlis yang xde kanak-kanak tak leh guna. bolehhh jeeeewww. kaw buat party pape ke, event dekat office ke, cukur jambul ke, akikah ke, house warming ke, heyyyy semuaaa la boleh! :)


ni time nini kawen hari tu. oleh disebabkan aku tengok depan mata aku sendiri, kaw percaya tak kalau aku cakap, 4kg coklat mencurah-curah macam air terjun ni boleh habis dalam masa satu jam jeeee! gile ahh. nampak tak penangan dia. semuaaaaa serbu tak kira umur dahh. sampai menjilat-jilat jari brader ni. kehkehkeh :)

ni la orang panggil candy buffet. kelasss kann. haa nampak tak coklat tu mencurah-curah? *gulpgulpsambiltelanairliur. heheheh ;)

aku rasa aku spesis takkan merekemen kalau benda tu tak bagus. aku hanya akan merekemen kalau benda tu betul-betul bagus je. betul-betul bagus, betul-betul sedap, betul-betul servis tiptop. aku cakap terus terang, kaw ada anak, kaw buat besday party untuk anak kaw, kaw tak buat candy buffet ni, heyy ruginyaaaa. paling-paling komannn pon biar la ada coklat mencurah-curah tu. baru la buat besday boy atau besday girl rasa wahhhhhh hebatnya besday diaaaaaa. :))


nampak tak muka teruja budak ni? hikhik ;) 

amacam, menjejesss? ;)) 

kaw tau tak berapa sewa coklat air terjun mencurah-curah ni? murah gile babeeee! paling murah aku pernah jumpa. RM150 je! kaw bayar ida RM150, dia bagi kaw guna mesin ni sepanjang hari majlis berlangsung bersama-sama dua kilo coklat. ohh heavennn. kaw ada apa-apa nak tanya harga ke, nak tambah coklat ke, kaw kawtim dengan ida eh. dia tokey coklat babe. wa tukang makan jeee. :) 

korang boleh terus sms ke, call ke, whatsup ida di 012-2334792
tak pun kalau rasa kedekut tak hengat, boleh je contact ida by email. ni email ida, iedand23@gmail.com

nahh link blog coklat fountain paling murah ni, tekan sini eh. dan facebook coklat fountain paling ohsem ni, tekan siniiii. :)))

like la babe sepatah duaaa, mana tau nanti kot-kot korang nak pakai servis dorang ke kann. murahh kann, sape tak nak. :) cepat book dengan idaaaaa! cepatttttttttttttttttttt :))

16 comments:

  1. hehehe..antara pelanggan awal ida...saya lah..... :)

    ReplyDelete
  2. Bagus jugak idea nie... leh buat masa celebrate birthday Aisar nanti... :)

    ReplyDelete
  3. ramai orang guna trend camni skrg...mmg meriah kot!seronok je bila tengok.. =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. go go semua go hahaha...
    sampai ke tekak aku merasa coklat ida ni heiiiii....perghhhh sedapppp

    ReplyDelete
  5. mak aii coklat dye..mmg menggugat iman btul
    kte ni dh la peminat tegar coklat

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum yang, heeee semoga bisnes ida maju jaya dengan suksesnya. hahahhaahhaahhaah

    ReplyDelete
  7. tq Nadia - ermmmmm sedapnya nampk cokelat yang ala222 air terjun tu

    ReplyDelete
  8. coklat fountai eida terbaek...
    sungguh enak dimakan begitu saja..
    tak caya, ver try...heheheh..

    nyumnyumnyum

    ReplyDelete
  9. menjejessss sangatttt.. mari bookingggggg ! ;))

    ReplyDelete
  10. waahhh. meleleleh air lur tengok gmbar coklet mencurah curah tuh,..

    ReplyDelete
  11. emmmm...sedapppnya....coklat mencurah2 ibarat coco crunch punya iklannn....

    ReplyDelete
  12. terliur tgk coklat.. bukan coklat je menjejes.. air liur kak fifi pon menjejes ok!~

    ReplyDelete
  13. menariknya! hmmmmm.... cokelat...cokelat....

    ReplyDelete
  14. Coklat khas untuk chocolate fountain yang sedap dan halal ~~> http://www.facebook.com/allyscf atau http://allysparty.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. kalo beli chocolate fountain bleh..hehehe

    ReplyDelete
  16. Salam kenal Nadia, saya dari Indonesia, semoga kita bisa berkawan.
    Menarik untuk ulasan blognya termasuk hal coklat fountain ini menginspirasi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...