October 03, 2013

hiasan dinding cantik dan murah!

haaaa korang ingat lagi tak aku pernah cerita pasal photo canvas yang kitorang buat untuk letak dalam bilik hari tu. boleh refer link entry dekat sini ye. heyyyyy jangan tak tauuu, dorang tengah mengadakan promosi sempena raya haji niii. murahhhhh hokeyyy untuk saiz 20x30 inci. harga asal dia RM160, promosi sempena raya haji dorang bagi RM108 jewwwww. jimat RM50! ;))



aku dah tentu-tentu wajibbbbbb akan buat lagi wiiiiiii~ ;) satu sebab murahhh. lagipon saiz 20x30 ni laaagi besar dari yang hari tu punya. satu lagi sebab aku spesis bangsa pemalas nak pegi kedai gambar cuci segala. order canvas ni kemain senang. semua dihujung jari. pilih gambar, emailkan dekat dorang, bayar, siappppppp sampai depan pintu rumah. senang kan? :)) nanti korang boleh la buat untuk canvaskan gambar satu keluarga sebab dorang buat canvas ni sekejap jeee. sempat la gantung canvas ni dekat dinding rumah sebelum rayaaa. nanti tetamu datang beraya haji dekat rumah konpemmmm tanya, ehh ehhh cantiknyaaa. buat dekat manaaa. ;)) aku rasa dekat kl ni tak meriah sangat raya haji tapi cer kalau dekat pantai timur kampung aku sana, raya haji meriahhhhh macam kenduri kendara. siap ramai-ramai sedara mara berkumpul sebab nak tengok acara sembelih lembu. 

aku tak pasti samaada canvas saiz 20x30 inci ni je yang ada promosi. rasanya atas budi bicara kott. saiz lain pon bolehhhh. :) nanti korang try tanya hafriz sendiri dekat email ni ehh, canvasdarte@gmail.com.

ohh lagi satu sebelum terlupa, tak semestinya gambar sendiri je boleh dicanvaskan. korang boleh canvaskan ayat kufi jugak. cantikkkk sangattttttt kannn. :)



harga untuk ayat kufi atau tulisan Allah ni aku tak sure harga berapa tapi aku tau ni antara frame yang tengah in sekarang. nampak elegen kan. nanti kalau korang nak order, korang tanya hafriz jugak ye. :) nak order, meh mehh. korang boleh order di Facebook Canvas D'Arte atau blog dorang, Blog Canvas D'Arte atau emailkan terus ke canvasdarte@gmail.com atau laaagi senang, contact dorang terus dekat 0129806627. selamat bercanvas semuaaaaaa dan jemput ramai-ramai LIKE  facebook page Canvas D'Arte ni ye supaya tak ketinggalan promosi promosi akan datang wiiiiiii! ;)))


13 comments:

  1. eh eh eh...haruslah cari gambar n order jugak...leh letak kat rumah baru aiiiii...hehehe :D

    http://www.alyzafisol.com/

    ReplyDelete
  2. salam....waaaa..nice...cantik.. :-)

    ReplyDelete
  3. cantik....tp mls nk hias rumah lg.ekekeke

    ReplyDelete
  4. mahal juga lah...saya selalu buat di aris murah sket..

    http://www.facebook.com/airiswall.deco

    ReplyDelete
    Replies
    1. Airis pakai material Tarpaulin Art & Canvas D'Arte pakai material Poly Cotton Canvas. 2 jenis material yg berlainan.

      http://canvasdarte.blogspot.com/2013/09/photo-canvas-soalan-patut-tanya.html

      Delete
  5. nad akan buat tapi untuk gambar kawin nanti..hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...