October 17, 2013

nadiafarahida live di Wanita Hari Ini (-___-')


korang pernah tak rasa macammmmm jiwa meronta-ronta nak terberakkk tapi air takde. T____T nak terkencing sangattttt jangan cakap tapi toilet full. terkemut-kemut paksa diri menahan dari terkentut tapi orang sekeliling ramai. (-________-') haaaa tak senang duduk kannn. heyyy aku ni tengah menggetar satu badan jangan cakappppp. berderauuu darah seram sejuk kaki tangannnn semua adaa. huhuuu :) 

aku tak pasti syafiq menggelabah macam aku tak tapi aku tengok dia rilekkkkk je buat masa sekarang. sekarang je laaawww :P tapi kaw tunggu la hari kejadian esokkkkk. haaa aku kenal sangatttt dahhh laki akuuuuu mihmihmih :P nantiiiiiii dia punya berdebar boleh buat aku rasa nak pitam sebab belum pape dia yang akan tanya aku macam-macam. HAHAHA. pang nak? :P

liveeeee babe liveeeee! (-___-') kaw gile aku tak berdebar? (-_________-') dalam kepala aku macam-macam tengah running. dibuatnya time on air tengah sedap-sedap dorang tanya, aku bantai tersedak sebab berdebar punya pasal heyyy maluuuuuu. permudahkanlah urusan aku Ya Allah. :) huhuu. aku tak pasti nanti kitorang akan keudara berapa minit dan minit keberapa sebab keje aku manjang menggelupur nak pitam :P tapi yang pasti, kitorang adalah tetamu untuk rancangan Wanita Hari Ini untuk topik asam garam rumahtangga, 'duit atau cinta, mana lagi penting?'. :) korang rasa aku jawab ape? aku pon tak pasti sebab aku belum jawab lagiiii ;) muehehee. :P tapiiii kalau korang memang follower atau reader tegar blog aku, aku tak jawab pon korang dah boleh agak kannnnnn aku pilih mana satu :)) nanti ehh nanti. korang tengok tauuu. jumaat 18.10.2013, pukul 12 hingga 1 tengahhari, TV3 ;) tapi nanti kang kalau korang tengok, korang jangan bagitau dengan aku tauuu. aku spesis penyegannnn ya hampunnnn kohkohkoh :p titewww maluewww :p *tangankedadamatakeataskuikuikui* 


43 comments:

  1. tahniah and gud luck nadia..esok ehhhh??? set akak nak tengok..

    ReplyDelete
  2. Wah ..tahniah nadia dan husband..ala time ni keja kat opis,...x dapat nak tgk live..apapun gud luck okeh

    ReplyDelete
  3. Ala..... xdapat nak tengok.. xpe sure ada ulangan kul 2-3pagi kan

    ReplyDelete
  4. takpe kak yaya. hopefully sume will be okay. gud luck kak yaya :) nanti iolss tunggu depan tv hehe jangan lupa lambai lambai ckit hehe

    ReplyDelete
  5. go yaya go. so sweetlah korang. aku gerenti nanti syafiq lagi femes dari kau hahahaha....

    ReplyDelete
  6. Kot mana pun akak kena tengok ulangan jela melalui tonton sebab keje..sobsob

    ReplyDelete
  7. dik ya pasni kena minta sign bertubi tubi lah camni ekeke..ok akak nak tengok..nerbes ke idok hahahaha..minum air banyak2 yaya..nnt tersedak2 org sebut kahkahkah..

    tarik nafas tau ;)

    ReplyDelete
  8. good luck!! tak dapat tengok sebab keje

    ReplyDelete
  9. PERGHHHH KAK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  10. Wahhh..ala ngoje time tu..xpe3..boleh tgok kat tonton..good luck kak.. :)

    ReplyDelete
  11. Alaa.. akak kerja lah.. mesti tak dapat tgk... Nanti suruhlah sesapa rakam and post kat sini, ok?

    ReplyDelete
  12. tgh lunch time tu..live guna phone je la blh tgk nanti..hhihihi

    ReplyDelete
  13. wah.. masuk tv la.. moge segalenye dipermudahkan.. tapi kenape time kerje cerite tu keluar.. takpe.. tonton ade kan..

    ReplyDelete
  14. ok akak akan terpacak depan tv.. haha..

    ReplyDelete
  15. mestilah nadia pilih cinta kan.. kan.. kan... ala.. selalunya waktu mcm ni keluar dah rehat.. insyaalah kalau x lupa kt tengok eh... macam mana nadia boleh dipilih oleh wanita hari ini?? glamouuurrr u masuk tivi

    ReplyDelete
  16. wah esok ya.. tp tula..p rehat la plak..huhuh..

    ReplyDelete
  17. La...hehehehe...esok ke kejadiannya.Ingat ari nie...anyway GL key..

    ReplyDelete
  18. good luck nadia and syafiq~~~ :D

    ReplyDelete
  19. as salam..br kenal yr blog..tup2 besok blh tgk live u...

    ReplyDelete
  20. pergh... hebak ah dio.. masuk tibi teerrr
    watlek watpeace ye

    ReplyDelete
  21. sib baik terbaca entry ni...blm terlepas...nak tgk laaa...all the best!!

    ReplyDelete
  22. Nadiaaa..akak tgh tgk nadia nih hahaaa.nk gtau jgk kikii

    ReplyDelete
  23. tadi tertengok jap. part last lepas tu bila tgk muka tuh, aikkk mcm knl jer. pengacara tuh pun cakap, nadia blablabla. lorhhh blogger ni.hihihi.
    But okey jer, takde lah nmpk nebes sgt.good job!

    ReplyDelete
  24. saya follow blog ni nk tgk idea2 deko..dah lame x singgah tibe tghari td sy tgk tv 3 ade cik nadia..mcm knl eh bkn blogger tu ke..pastu alih2 sy gigih cri blog cik nadia smula..akhirnye jmpe..so kompem la cik nadia yg sy tgk tu..mudah-mudahan murah rezeki pasni..

    ReplyDelete
  25. saya follow blog ni nk tgk idea2 deko..dah lame x singgah tibe tghari td sy tgk tv 3 ade cik nadia..mcm knl eh bkn blogger tu ke..pastu alih2 sy gigih cri blog cik nadia smula..akhirnye jmpe..so kompem la cik nadia yg sy tgk tu..mudah-mudahan murah rezeki pasni..

    ReplyDelete
  26. wahhhh! masuk whi tu! tapi saya tak sempat tgk. mesti oke je kan. jangan lupe update nnti :)

    ReplyDelete
  27. ala... terlepas pulak.. mana nk tgk ulangan ni.. btw, tahniah..

    ReplyDelete
  28. faham perasaan tu sbb pernah masuk semanis kurma live jgk

    ReplyDelete
  29. salam akak...heheee...congrate ye...dpt jemputan live kottt...wpun terlepas tgk kat TV tp masih g ade tonton..done watching...nice akak..:-)

    ReplyDelete
  30. baru hari ni singgah buat pertama kalinya.. terlepas sudah adeh :)

    ReplyDelete
  31. alamak kak..sorry lambat baca etry...dah tak dapat tengok akak live! huarghh...sadis ye...agak2 ada kat youtube tak??

    ReplyDelete
  32. Kn godek tonton la nmpknyaa...nway tahniah nadia

    ReplyDelete
  33. bangga mak ayah mu haiihh dapat anak macam ni..sejuk perut mak hang..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...