October 11, 2012

dua perkara mengecewakan

dua perkara mengecewakan untuk hari ni. hari ni jeeee. ;p

pertama, 

yes. pertama kali nama aku tersenarai. selama ni aku memang tak pernah join mane-mane contest ke, giveaway ke, lucky draw ke, ape ke sebab rasanya aku ni xberapa nak ada ong bab main teka-teka. tapi pernah sekali tertry ntah macam mana contest sms dekat asia media tv ni. saje je time tu. lagipon bukan susah pon kan, sms je. lepas dah join, aku biar je la. tup tup hari ni aku saje google balik, tup tup terjumpa list winner ni dan nama aku tersenarai sekali. frusttttt gile sebab kecuaian sendiri sehingga terlepas pandang. kena email dorang sebelum 17 august 2012 tapi hari ni baru hegeh-hegeh dapat tau. kehkehkeh. melepasss. tapi xpe, bukan rezeki aku. :')

sefrust-frust tadi, frust lagi yang niiii.
pon kecuaian sendiri jugak. T________T sepatutnya pukul 11 pagi dah kena standby depan pc sebab dorang keluarkan baju ni pukul 11. sekali pukul 11.45 baru tersedar. cepat-cepat bukak thepoplook dan jawapan dia memang dah dapat agak, out of stock. alaaaaaaaaaaaaaa, suka sangattt baju ni. kalau korang dah beli, tiba-tiba tertaknak, email aku tau! pehlissss~ *harapannnnn* 


9 comments:

  1. sabo ae nadia. xdop rezeki tu. hehe.
    mane tahu. ad rezeki kot lain lop... hee

    ReplyDelete
  2. Today is really ur bad day dik..hehehe..kalau akak pun mmg stress..;)

    ReplyDelete
  3. takde rezeki lagi lah nampaknya nadia ye.....

    ReplyDelete
  4. hahah..nadia..amik la design lain..kan byk pilihan..mcm2 kan.. takde rezeki la tu, nak wat camner... sabau je la dik...

    ReplyDelete
  5. takpe cuba lagi....rezeki tak kemana ...hehe

    ReplyDelete
  6. 1st tahniah sebab bertuah :)

    2nd-Myra pun frust dengan poplook sebab TAK PERNAH berpeluang nak membeli, asyik out of stock je :)

    ReplyDelete
  7. Alololo siannya yang first tu. Seronok kalau dapat menang tapi tak seronok bila tak perasan pulak yang kita menang. Huhuhu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...