July 16, 2014

harga runtuh sempena Super Raya Sale by Lazada


jangan tak tauuuuu, dekat 2 jam lebih dahh aku duk belek satuuuu-satuuu barang dekat website lazada niii. :P kenapaaa aku beria kemain gigih? sebabbbbbbb, dorang sedang mengadakan promosi harga runtuh kaw-kaw sempena raya dan yang palinggg tak best, sehari jeeee salenyaaa iaitu hari ni. T__T jadi, korang hanya ada hari ni untuk grab shopping mak nenek segala yang best-best dalam website lazada. oiiiii banyakkkk gileeeee hokeyyy. lazada ni macam-macam ada jual. aku dah kelabu mata dahh yang tuu nak, yang ni nakkk. mau takkk rambang mata, ada sesetengah barang potongan diskaun dia sampai 92% kott. 


setelah dihitung dikira, aku rasa rugi gilaaa kalau aku tak beli sesetengah barang yang dorang tengah promosi raya ni sebab ada setengah barang jauhhhhhh lagi murah dari kaw beli dekat luar contohnya ada beberapa alat elektrik yang aku perasan. oiii seronokkkkk. nak buat kueh raya kannnn? nah oven seketul. murahhh gileeeee. T___T harga asal seratus lebih kannnn. promosi dorang RM59 jeeeeee.



haaaaa, korang belum beli baju raya laagiii? nahhh nahh nahhhh. baju hatta dolmat kottttt. harga sale dia jauhhh lagi murah dari korang pegi beli baju dekat jalan tar yang terpaksa bersesak sesak dengan orang ramai percayalahhh.


bukan tu jeee, kalau korang shopping dekat lazada ni, korang siap bolehhh main roda impian gituuuuuu. ;)) pusing-pusing dapat hadiah, mau tak seronok kalau tibe-tibe dapat cash voucher RM100. wiiii boleh sambung shopping lagiiii ;)) tapi ingat tauuuu, semuaa harga runtuh dan lucky price roda impian ni hanya berlangsung selama sehariiiii jeee iaitu hari ni, 16 Julai 2014. habissss je sampai pukul 12 malam nanti, harga sume dah back to normal.

cepat tauu korang. tinggal berapa jammm je lagi nii. T__T meh sama-sama sambung mentelaah website Lazada dengan aku sebab aku nak sambung shopping lagiiii niiiii. murah kannn. hihihi ;)


Super Raya Sale by Lazada boleh klik sini yeee :)




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...