July 12, 2012

kelemahan instagram T___T

tiba-tiba nak cakap, aku very the ketagih dengan instagram. nak cakap terlampau ketagih tu xde la tapi macam bangun tidur je nak tengok, sebelum tidur pon kena tengok. jadi macam satu habitat suka tengok gambar-gambar yang orang post semua lawa-lawa. habitat? habit kan? entah. ;p


kalu tengok dari position icon ni, instagram ni kedua terpenting selepas facebook. penting la sangatttttt. pui. ;)

dalam banyak-banyak kelebihan and kebagusan instagram ni, satu je kelemahan bagi aku. boleh dikatakan majoriti yang post semua gambar makanan. asal bukak je mesti ada gambar makanan, asal bukak je mesti ada gambar minuman. walaupun hanya gambar teh ais, dia tetap menggiurkan. (x___x) boleh hilang kesabaran perut aku. tu belum masuk part mata dah terkebil-kebil nak tdo, bukak instagram la sekejap. sekali bukak instagram, ada gambar coklat indulgence secret recipe! menyirappppppppppppppp. terus lapar and mengidam esok nak kena cari. T_____T 


walau hanya sekeping roti canai kosong, bila ditambah dengan effect instagram ni, roti canai ni boleh nampak menyelerakan macam pizza. T__T

 
apatah lagi kalau nampak pulut mangga cenggini. kesimpulannya, instagram selaluuuuuuu buat aku lapar. bai.


5 comments:

  1. aah kan , instagram ni pic die mcm pic2 tumblr .. hihi nice blog ^^

    ReplyDelete
  2. ahaha gamba makanan mmg paling best kot :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...