July 14, 2012

Ice Age 4

rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari, 
hari ni dapat tengok wayang free, esok-esok bagi laaaa lagi! ;D

tiba-tiba pos laju bagi dua tiket percuma untuk tengok cite Ice Age 4 3D. alhamdulillahhhhh~ nasib baik suami aku jenis hati katun. atleast xde la rasa membazir sangat sebab hati aku xberapa nak layan katun-katun ni. *ceh! :p cer bagi cite ameera ke, dijavu kinabalu yang petang-petang tu ke, konpem mak sentap sorang-sorang kalau ade orang kacau mak tengah feeling. haha.


dekat tiket tulis pukul 8 malam cite start. yang kitorang pulak pukul 7 baru hegeh-hegeh nak keluar rumah. dah la event pos laju ni dekat mid valleyyyyy! menangissss nak tempuh jem bawak kete waktu orang sibuk nak balik keje. tiba-tiba aku terrrrcakap, jom naik ktm. boleh? ho'oh, tersilap cakap ke ape ntah. terus seram sejuk kaki tangan! mau tak, first time nak naik ktm survive sendiri dengan suami aku. sebelum-sebelum ni pernah je dua tiga kali naik tapi naik jadi pak turutt je sebab naik dengan orang expert. xyah nak pening-pening kan. sekali, hahh! amek kawww. tapi jangan risau, kitorang kan hero heroin xnak kalah. T___T nasib baik sampai mid ngam-ngam. xde la rasa serba salah sangat. legaaaa. :)

dan, terimalah sekeping gambar pertama kali naik ktm bersama-sama sebagai kenang-kenangan untuk anak cucu kitorang tengok esok-esok. sedih kan? jakun betul. T___T lantakkkkkk! (x__x)

3 comments:

  1. wah.. untung laa dpt tiket wayang free.. huhu

    ReplyDelete
  2. haha skali skala bersusah payah. ktm da cantek kan? tgk dri luar mcm da laju je.. hehe

    babe, cmne dpt tix free tu??? >.<

    ReplyDelete
  3. best nie.. za pnh ajak hubby dating nek ktm, dia ckp, "tgk r klu rajin".. = . ='

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...