September 30, 2014

terima kasih semua T__T

sejak dah jadi mak-mak orang sangat ni :p banyakkkkkkkkkk sebenarnyaaa perubahan dalam hidup aku dengan syafiq tapiiii yang paaaaling ketara sampai tak terungkap dengan kata-kata adalah bahagian rezeki untuk bunga. yes. kalau dulu aku selaluuuuu dengar, anak ni pembawa rezeki. walau sesusah mana kita contohnya, rezeki untuk anak tu mestiiii adaa. sebelum ni aku kalau dengar ayat ni, aku just sekadar dengar jeee kuikuikui :p yee laa sebab belum ada anak kannnnn. mana kita nak tau, mana kita nak mendalami. :p tapiiiiiiiiii sekarang, wallahi. bila aku rasa, aku lalui, aku bersyukur Ya Rabbi. bunga sangattt pembawa rezeki kepada kami suami isteri. :') 

benda bab-bab rezeki ni susah tauuu sebenarnya nak describe dari bentuk macam mana sebab rezeki kan datang dalam banyak-banyak keadaan dia. dan kadang-kadang aku paaaaaaaaaaling risau takut aku terlepas pandang berterima kasih pada semuaaaaaaa yang tak pernah jemu-jemu bagi bunga hadiahhh dan wang ringgit sepanjangggg dia lahir. (-__-') jadi tak salah rasanyaa kalau aku gunakan blog sebagai medium untuk sampaikan ucapan terima kasih kami suami isteri sebab majoriti sedara-mara dan kawan rapat aku semua memang baca blog aku. hihiiii. 




ni adalah sebahagian dari hadiah yang bunga dapat sepanjanggggg dia lahir sampaiii laa ke hari ni genap 63 hari umur dia. yang mana takde dalam gambar sorryyy aku dah bukak sebab mak bunga tak menyaboo. :p huhuuu. alaaaa terharunyaaa. terima kasih banyak-banyak korangggggg. T__T janganlaaaa baik sangattttttttt. T__T tak tauuu nak balas jasa baik korang semuaa macam manaaa. ni baruuu masuk bab hadiah, belum bab duit bunga lagiii. T___T bunga, beruntungnyaaaaaaaaaa awakkkk. :) semuaaaa orangggggg sayang bunga, semuaa orang baik dengan bunga. besar esok-esok jangan lupa berbudi pada semua yeee nak. :) tak perlu kotttt aku mention berapa yang bunga dapat tapi cukup korang tau, aku dengan syafiq tak pernahhh lupa baiknyaaaa hati korang allahurabbi. 

bungaaaaaaaaa, hadiah dekat bawah ni mestiiiiii bunga palingg sukaaa kalau bunga menurun peel mummy. HAHA. dasarrrrrrrrrrrr sangatttt kannn. :p


terima kasih banyak-banyak tok mummyyyyyy, tok daddyyyyyy, nenek, atukkk, tok ma, tok ayahhh sebab dari kecikkkkk dah ajar cucu kesayangann berkecimpungg dalam dunia keemasan iniewww kennnnnn. ;p mantikkk nadia dengan syafiq besor esok-esok dia mintak yang lagi besorrrrr. HAHAHA. 

demi Allah, terima kasih untuk setiap rasa kasih dan sayang korang untuk bunga. :') lahirnya bunga sangattt membuka mata hati kami. lahirnya bunga tak pernah putus-putus rezeki kami. terima kasih semua. :') may Allah bless you. may Allah bless us. :)) Amin.

33 comments:

  1. Assalamualaikum yaya, alhamdullilah. rezeki bunga, rezeki korang sekeluarga. alhamdullilah. alhamdullilah. rezeki anak ~~~

    ReplyDelete
  2. Geram tgk bunga....cute Sgt..
    Rezeki anak. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Banyakkknyer..
    Murah rezeki baby..

    ReplyDelete
  4. kak ya! Alhamdulillah murah rezeki bunga... rindu bunga dah! harapnya besar nanti bunga juga pemurah dan rajin memberi... Insya Allah :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilllahhhhh ... Anak mmg pembawa rezeki... Tersenyum2 baca entry ni

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...murah rezeki Bunga...
    setiap anak tu dilahirkan dengan rezeki yang tersendiri kan...
    syukurrr Ya Allah...

    ReplyDelete
  7. Bunga sgt comel :) moga terus dimurahkan rezeki..amiin

    ReplyDelete
  8. comel sangat bunga! Tahniah ya Nadia dan hubby. alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...cik bunga, awak sanat sanat comel!!!!

    ReplyDelete
  10. muka nadia sungguh bunga nih....hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah...
    seronoknya saya baca...
    tlg doa2 kn kami juga...amin...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Muah muah muah bunga!
    Demi bunga acik dyh komen jugak tau.. kalau x malasssss heheh.. ♡

    ReplyDelete
  13. ish..comel betul bunga ni..nadia...jangan tempek muke comel-comel bunga boleh tak...gerammmmm.rase nak gigit-gigit pipi dia...Alhamdulillah anak memang pembawa rezeki.. :)

    ReplyDelete
  14. allah dah janji bhw setiap anak yg lahir akan dtg bersamanya rezeki ... alhamdulillah , byk rezeki baby ni ... jeles baby tu ada 'rumah' sendiri ...

    ReplyDelete
  15. Setiap anak adalah pembawa rezeki.. :)

    ReplyDelete
  16. yerr anak itu anugerah ALLAH dan pembawa rezeki. Comey baby!

    Meh singgah:Sambal Ketuk & Acar Buah Homemade

    ReplyDelete
  17. Akak baby dlm perut lagi alhamdulillah rezeki tu ade jer..syukur..amin

    ReplyDelete
  18. aaa comelnya bunga. mata bulat :D

    ReplyDelete
  19. alahai comey nya la!!!

    Be a good girl ye Bunga

    ReplyDelete
  20. Bertuahnya Bunga.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah serta berjasa kepada ibu bapa ye sayang.. Sorry, auntie takde adiah nak bagi.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  21. Assalam nadia,
    Salam perkenalan yer..
    dah lama baca blog nadia
    dari bedua sampai la dah betiga..tahniah yer
    jemputlah singgah blog akak juga :)

    ReplyDelete
  22. alaaaa...homeynye....rezeki anak tu

    ReplyDelete
  23. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik.
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  24. Anak-anak adalah rezeki yang tidak ternilai harganya

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..rezeki bungaa...sweet bungaa..menjadi anak yang baik nanti

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...