June 24, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia



Dengan musim membeli-belah kian tiba, kenapa tidak berbelanja keperluan Lebaran anda bersama Lazada Malaysia? Pusat membeli belah dalam talian terbesar di Asia Tenggara kini sedang giat mengadakan jualan terbesarnya dan anda sudah pasti TIDAK MAHU terlepas akan peluang keemasan ini! 

Kini Lazada Malaysia sedang menjalankan promosi satu bulan penuh bermula dari 11 Jun hingga 15 Julai buat para pembeli yang mahu merasai kemuncak musim membeli-belah sempena perayaan.


Selain daripada itu, buat para pembeli yang sedang sibuk membuat persiapan terakhir Hari Raya juga berpeluang untuk menyertai jualan istimewa Riang Ria Raya yang akan bermula bermula pada 24 hingga 26 Jun 2015 di mana para pembeli boleh menikmati kadar diskaun sehingga 90% untuk ke semua kategori!


Koleksi Baju Raya dari designer terkenal seperti Rizman Ruzaini, Melinda Looi dan ramai lagi.


Peralatan dapur untuk biskut raya dan juadah raya dengan harga lebih murah untuk membantu memudahkan persediaan kuih raya kita nanti. :)


Hiasan dan perabot baru untuk dekorasi raya dan banyak lagi, pasti sempurna hari raya nanti! 


Boleh layari website Lazada Malaysia sekarang untuk shopping raya! untuk semua pembaca nadiafarahida.com, anda layak untuk mendapat potongan sebanyak RM35 untuk setiap pembelian RM150 dan keatas bermula 24th June 2015 - 16th July 2015. terhad kepada 500 orang pertama sahaja. just masukkan voucher code BLOGGERAYA. :)) settle. selamat membeli belah di Lazada semuaaaaa. ;))
 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/





p/s : Kalau nak menang Gopro 4 dan duit raya dari Lazada Malaysia boleh join contest Blogger Contest Riang Ria Raya dekat sini ye.


6 comments:

  1. Baju raya tu yg nmpk terancam...adoi...sib baik blm.gaji

    ReplyDelete
  2. wahhh leh cuci mata..eheheh.. slam ramadhan dear =)

    ReplyDelete
  3. Kemain menggoda sangat promo raya tu!!!

    ReplyDelete
  4. menang goproo? rugi sangat ni tak join! hihihihi

    ReplyDelete
  5. Mmg giler2 kentang punya harga ni, mana yg xde baju raya tu beli je kt lazada xpyh b'sesak2...;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...