June 30, 2015

Katering paling murah di Kuala Lumpur

korang selalu kalau buat majlis pape dekat rumah yang memerlukan mengerah tenaga untuk memotong bawangg, memotong ayam lembu kambing segala bagai, korang akan masak sendiri atau korang prefer catering? aku jangan cakap tiap kali nak buat majlis makan-makan je nak upah catering, kalau boleh setiap hari aku nak orang datang tolong masak. aku tunggu tadah mulut nak makan jewww :p aku kan bangsa pemalas. kikikiii.


nak nak bila makin dekat dengan raya ni. aku rasa orang berebutttt kotttt nak menempah catering untuk masak open house nanti. so hari ni aku nak rekemenkan korang dengan salah satu company catering iaitu Bubbles Catering. ni adalah antara catering termurahhhh aku pernah jumpa. aku pun selalu jugak survey-survey catering mana yang paling murah janji sedap. :) Bubbles Catering adalah highly recommended. 

dorang boleh setkan mengikut bajet kita untuk sebarang majlis makan-makan tak kira dekat rumah korang ke, dekat dewan ke, dekat office ke, tak kesah jamuan ape macam birthday party ke, annual party ke, majlis kawen ke majlis tunang ke, open house ke, house warming ke, raya ke, majlis kesyukuran ke, majlis akikah cukur jambul ke, segala mak nenek majlis makan-makan la, aku sangatttt merekemen korang untuk test power masakan dorang. :)













dari A sampai Z berkaitan dengan persiapan makanan untuk sebarang majlis korang boleh contact Bubbles Catering. selain dari catering, dorang jugak ada menyediakan perkhidmatan menyewa Photobooth Murah dan Mini Pelamin Jimat Kos





kan selalu kalau kita akad nikah dekat majlis, atleastttttt biar la ada mini pelamin ni supaya naik seriiii gituuuewww orang tua-tua cakap. takde la orang konpius mana satu pengantin mana satu tetamu. hihii. ehh kalau nak guna mini pelamin ni untuk majlis merisik atau bertunang pun ok jugak. just nice orang cakap. :) murah pun murah. hihihi


dan photobooth ni aku rasa benda ni macam bestnyaaa kalau ada dekat majlis kawen aku duluu-duluuu. T__T malangnyaaa duluu photobooth segala bagai ni belum in trend. huhuuu. atleast tetamu-tetamu korang nanti boleh la bergambar dekat photobooth majlis kawen korang siap dengan hashtag #nadiafiqkawen contohnyaaaaaa. curlasss sangattttt. bestnya. heyy napelaa dulu takde. kikikiiii

haa nanti kalau korang nak tempah atau nak tau quotation harga segala, korang boleh terus contact dorang di facebook ni atau nak lagi senang, telefon je terus cakap untuk berapa orang makan, nak dia masakkan ape. kadang dorang  memang dah sediakan pakej pakej makanan untuk memudahkan kerja kita untuk membuat pilihan tapi kalau korang nak ikut taste atau pakej korang sendiri pon boleh. korang boleh contact Encik Khairi dekat 03-40400272 atau 013-4515158.

dorang cover semuaa area kuala lumpur dan selangor. senang cite korang call sendiri la tanyaaa ehhhh. :))  

Bubbles Catering (002291604-W)
No 24, Jalan Dato Senu 9, Taman Dato Senu, 
51000 Sentul, Kuala Lumpur. 
03-40400272 / 013-4515158 (Encik Khairi)




selamat menempah harga termurah semuaaaaa ;)

11 comments:

  1. murahhh.. ipoh pun tak dapat harga macam niii

    ReplyDelete
  2. murahnya...lenkali kalau ada nak buat makan2 boleh la cuba :)

    ReplyDelete
  3. Menarik..great info for future ni sis.

    ReplyDelete
  4. Murahla, insyaAllah majlis ti buat gotong royong klu x msti tmph kt sini....;-)

    ReplyDelete
  5. good info..harga nampak berpatutan

    ReplyDelete
  6. yerp sy di penang.. nak lepak..? bilakah tu?

    ReplyDelete
  7. Jom Singgah Blog Saya

    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    Info Filem Terkini
    http://filemhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...