August 13, 2015

Epic Fit Meals Co, Healthy food for Delivery


korang pernah dengar pasal Epic Fit Meals Co yang mana sebuah cafe yang menghidangkan makanan sihat siap terpampanggg dekat menu dorang berapa jumlah kalori untuk setiap makanan tuu kaw pahamm takkk. ;) very the healthy oneee. ye laaa, kalau kaw serius untuk menjaga kesihatan, segala kalori molori tu kena amek kira. tak semua makanan boleh bantai jeee. duluuuu aku tak familiar jugak dengan spesis main kira-kira kalori ni sebab aku jenis perut semua bantaii tapii bila kaw dikelilingi dengan kawan yang mengamalkan diet atkin, diet seimbang, diet sihat nak kurus cepat :P, baruuu aku tahuuuu, ooooo rupanya semua makanan nii ada kalori dia yang perlu dikira sebelum makannnn. mueheheh :p jadi dengan pengiraan kalori ni, kaw boleh bajet kaw nak badan yang sihat tahap berapa.

antara makanan yang disediakan di Epic Fit Meal Co adalah,


TriColour Margarita 380kcal RM17.80
Epic's Italian flag pizza with red tomatoes, white mozarella and green basil. Its a vegeterian delight.

 Shrimpy Affair 489kcal RM19.80
A delicious taste of the sea combining flavours of fresh prawns. real mozarella cheese, cherry tomatoes and English parsley

 Sam's Hawaiian Luau 509kcal RM19.80
A luau (feast) of real mozarella cheese and spiced lean chicken strips, onions and pineapple.

 Pizza Epic Pesta RAYA Special *new
Nasi Lemak Pizza 591kcal RM19.80
Our original and special tribute to the nasi lemak and it includes spiced lean chicken strips, eggs, peanuts, achovies, cucumber, eal mozarella cheese and of course our fire S.O.S

Pizza Epic Pesta RAYA Special *new
3A : Apple, Ayam & Api 545kcal RM 19.80
Fiery Pizza with minced chicken, real mozarella cheese, onions and caramelised apple.

 OZ'Beef Delight 567kcal RM19.80
Delightful combination of pulled Australian beef, pineapple, onions, tomato and sesame seed.

dalam banyak-banyak pizza, paaaaaling sedap gile ditekak aku adalah Pizza 3A. ohh selain pizza, dorang ada jugak makanan lain sepertiiiii spagetti, wraps, nasi, salad dan macam-macam lagiiii :) 






 Aglio E Olio  297kcal RM5.80


 OZ'Beef Delight 567kcal RM19.80
Delightful combination of pulled Australian beef, pineapple, onions, tomato and sesame seed.

 Cilantro Lime Rice 217kcal RM4.80 
Brownie Oat Rice 176kcal RM4.80
 Epic's Cauli Rice 134kcal RM5.80

 Spiced Baked Wedges 132kcal RM4.80


 Garden Salad 91kcal RM4.80


 Frugertii 98kcal RM5.80




Red Apple Honey Smoothie 79kcal RM8.80
Coolie Beauty 41kcal RM7.80
Classic Trifecta 78kcal RM 7.80
Agua Mello Smothie 61kcal RM 8.80

bagusnyaa Epic Fit Meals Co ni, dorang menyediakan perkhidmatan perhantaran yang mana kaw duduk je rumah goyang kaki, tak payah nak bersiap tukar baju iron tudung segala, dalam masa 45 minit je makanan kaw zasssss datang sendiriii. ;) napeee laaa si Epic ni tak cover kawasan rumah aku. dia tak tahu keee aku bangsa paling pemalas sekali nak masak. kikikiii. :p untuk servis penghantaran, dorang cover Damansara Perdana, Mutiara Damansara, Taman Tun Dr Ismail, Bandar Utama, Kota Damansara, Tropicana, Damansara Kim, dan Damansara Uptown dan the best part is, semuaa penghantaran adalah percuma. best kannnnn ;))

sebarang pesanan korang boleh terus contact Epic Fit Meals Co di  
03- 7733 3375

waktu beroperasi bermula jam 11am hingga 11pm. untuk nak walk in dan makan di kedai, korang boleh ke


E105, Block E, East WingMetropolitan Square
Jalan PJU 8/1

Bandar Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

menu dan senarai makanan-makanan lain korang boleh tengok di, 


Facebook : Epic Fit Meals Co 
Instagram : @EpicFitMealsCo


thank you so muchh Epic Fit Meals Co for having usssss. lain kali jemput la lagiiii kikikii. dan thank you sooo much untuk setiap keping gambar ida yang yaya curik niii, kira halal la ehhhhh. :p muehehe

6 comments:

  1. Sedapnya semua makanan kat atas ni ;(( Adui la, pagi-pagi begini mana mau cari.

    ReplyDelete
  2. Bagus nya kedai ni siap tau kalori. Sesuai utk yang tgh diet.

    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
  3. wow! i love italian food! nak tryy one day nanti :))

    ReplyDelete
  4. huhu. sedih tgk nilai kalori disitu :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...