December 20, 2017

Happy birthday Anggun! :)


haiiii semuaaaaa :) ya rabbbiiiii welcome back seketul nadiafarahida.com

 (-__-') berzamannnnn weyyyy tak update blog dengan sepenuh jiwa raga macam dulu-duluuu. hey jangan tak tahuu, dulu sejenis yang gigih sanggup stay up malam-malam nak update blog punya pasal. (x__x) sekaranggg? haremmmm pemalasss. niat tu adaaa tapi selaluuu macam nantilahhh, berehat-rehat itu lebih indah kikikiki :P tapii kali ni mak gagahkan diri jugak untuk update dekat blog ni sebagai kenang-kenangan dimasa akan datang sebabbb percayalahhhh, selama aku hidup, rasanya gambar yang aku post di blog sahajaaaaa yang masih kekal tak hilang-hilangg dan masih setiaaa disituu. yang lain yang mana tak sempat up diblog majoritinya dah arwahhh :p yeeeee, situasi yang aku selaluu sangat hadap bab gambar ni adalah, hp rosak, kena format baru. done. memory kosong. T_T save dalam ladtop, ladtop rosak. donee. memory kosong. T_T simpan dalam pc, pc kena virus. donee memory kosong. T___T kalau dulu yeee aku rasa macam nak meroyan setiap kali gambar terrrrpaksa dihilangkan tapi sekarang sejak dah tua, aku semakin memasrahkan diri. selalu macam biar je laaaa, mak redhooooooo. HAHAHA.






heyy mukaddimah dia kemahennn seronok pulekkkk taip panjang-panjang. kahkahkah. ye laa dah bertahun tak update blog kennnnn. :P ok berbalik kepada niat asal, sebenarnya harini aku nak berkongsi cerita tentang birthday anggunnn yeayyyy ;)) 







minggu lepas 14.12.2017 genapp umur anggun 1 tahun. ya allahhhh sekejap gilee rasa masa berlaluu. (x__x) rasa macam baruu mengandungkan bunga tiba-tiba ehhhh adik bunga pun dah setahun kaw paham takkk. hahaha. aku selaluuu dapat komen dekat instagram dan email hai nadiaa, saya follow blog nadia dari zaman belum ada anak lagi. sekarang dah dua anak nadia, bila nak update blog lagiiii. anyonyonyoo. setiapppppp kalii orang mesej aku macam ni, aku rasa macam ya allahh sweetnyaaaa awak nii. awak buat saya terharu gileeee. terima kasih banyak-banyak sudi baca blog nadia dulu-duluuuu time saya banyak masa terluang. :) sekarang pun kalau boleh nak je saya tiap masa update blog tapiiiiiiiiiiiiiii, hey panjang pulak kalau saya karang tapinya dekat entry ni. jangan banyak alasan nadia. hahahaha. nantiii ehh, nanti bila-bila rajin saya update blog lagiii. :P sekarang kembali ke tujuan utama kita balik, jauh sangat tersasar ni wakkkkk kikikiii.










happy birthdayyyy seketul anggun kesayangan mummyyyyyyyy. sebenarnyaaa splash cake di studio adalah salah satu idaman aku time bunga dulu tapii sampai kesudah tak terbuat-buat. jadiii takpeee, anak mak bukan sorang. :p kita buat time anggun kikiki. jadi bila tibaaa je besday anggun, aku dilema sebenarnyaa nak buat majlis makan-makan sambut dekat mcdonald macam bunga duluuu atau nak buat photoshoot dekat studio je. since jadual kerja daddy sangatlah busy sekarang, kitorang prefer untuk shoot dekat studio je, senangggggg. 



























haiii, saya anggun. :) adik kakak bunga. ramai yang kenal kakak bunga berbanding saya sebab kakak bunga lahir dizaman kegemilangan blog mummy. :P saya lahir selepas blog mummy tak berupdate lagi, jadi marilah mengenali saya kembali. hihihiii. 














seee, dah besar dahhh kakak bunga kannn. tahun depan nak bersekolah dah beliauuuu. kalau dulu time mula-mula anggun lahir, bunga langsung tak sentuh adik dia sebab geli punya pasal :p sekaranggggg, inilah bestfren diaaaaa. semuaaaaa nak buat sama-samaaaaa anyonyonyoo so sweetttt kakak bungaaa :p 


time mengandungkan anggun dulu aku selalu terfikir, dua dua anak adalah perempuan. mesti peel dan karektor masing-masing lebih kurang samaaa jewww sebab perempuan kan dua duaaa. helloo rupanya idokkkkkkk sama sekaliiii. :P bunga dan anggun mempunyai dua karektor yang berbezaaa walau dua dua adalah binti bapak yang samaaaa. hahahaha. ini nantilahh bila-bila free aku ceritaa. kang berjelaaa entry ni bosan pulak nanti orang bacaa :P






hai daddyyy, tak sangkaaa dari kapel cinta monyet beruk monkey segalaaaa 17 tahun dulu rupanya sekarang dah dua anak kita banggggg. ;)) dulu kapel time kanak-kanak, tersentuh jari sikit rasa bergegar tulang temulang dalam badan kita wakkk. balik rumah baring atas katil golek golek pusing kekanan tersenyum, golek kekiri senyum. punyaaaaaalaaaaa seronok terrsentuh kena jari awak sikit je padahal tapi dia punya effect berbunga riangggg, hehh muntah hijoooo katekoooo. (x__x) sekaranggggg? kahkahkahkah. jangan kata tercuit jari sikittt, dari jauh dengar awak kentut pun saya rasa nak maki bagi kaki padahal bau dia tak sampai dekat saya pun hahahahah. nasib baik sayang, kentutmu kentutku jua gituuewww :p hahahaha





happy birthday yang pertama anggun anak kesayangan mummy daddy. we love youuuu :)) haaa sebelum terlupa, kalauuuu korang sedang mencari studio untuk photoshoot yang siap dengan photographer dan hasil kerja dia memang ohsemmmmm dengan harga yang semua orang mampu bayar, aku sangattttt merekemen White Studio tempat kitorang shoot ni. tak kesah korang nak shoot sempena ape sekalipun, semuaa dorang terima. nanti korang contact White Studio sendiri dekat sini ehhh. dorang ada dua cawangan. satu dekat Cheras, satu lagi dekat Petaling Jaya. dua dua ohsemmmmmm sangat. ni kali keduaaa aku shoot dekat White Studio. first time bekerjasama dengan mereka time shoot untuk bisnes teddyprank aku duluu. jemput kontek dorang semuaaa. :) 



Website: www.WhiteStudio.my
Sms/ Whatsapp: 016-666 4034
Address: No B-28-2, Dataran C180, Jalan C180/1. 43200 Cheras, Selangor




4 comments:

  1. selamat hari lahir anggun...

    sikit hari lagi, mesti bunga dan anggun nampak macam kembar..heheh..

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday anggun :D

    ReplyDelete
  3. happy besday kesayangan mama ida dan opkos apak andii juga!

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday anggun.semoga mmbesar sbg anak yg baik dan cerdik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...