September 11, 2012

kisah benar kikikiiii ;D

suami saya bukan seorang yang jiwang karat bagai. suami saya bukan jenis layan syahdu liok lentok. suami saya bukan seorang mat mat bunga tiap kali birthday ke ape ke nak bagi bunga, tak. tapi, dia jenis kaw mintak la ape pon, dia akan bagi kalau dia ada. dan dia bukan jenis selalu layan feeling romantik bagai. ;p tapiiiiiiiiii, sekali dia datang angin kus kus bunga bunga cinta, aku pulak naik meremang bulu roma seram sejuk. ;p rasa macam nak frame kan je ayat-ayat cinta dia. T___T kaw tau, time ni aku ada kat rumah je padahal. tak gi mana mana pon. dia kat office. pukul 9 pagi masuk office. pukul 9.53pagi hantar mesej macam setahun tak jumpa. padahal baru 53 minit sampai office. kahkahkah. (x__x) gaya macam sorang malaysia, sorang indonesia. dedikkkkk kan diaaa. ;p




biasa kalau mesej, aku yang taip lagi panjang dari dia. tapi semalam, aku macam blurrrr. blur sebab tiba-tiba dia datang angau. (x__x) tapi xpe, shayer syukerrrrrrrrrrrrr! *pang nak? ;p

saya bersyukur. walau belum punya anak, saya punya seorang suami yang cukup penyayang, cukup heiiibatttt di mata saya tak de sape dapat tanding. dia paling tak kesah kaw nak cakap ape, dia paling banyak bebel sebenarnya kalah mak nenek, tapiii, dia very the limited edition. ;p 


kaw pernah terbayang kaw akan kawen dengan mamat yang kaw pernah benci sebab mulut suka mencarut, yang beringus ntah pape kecik-kecik dulu, main setiap petang dekat padang sama-sama, tiba-tiba boleh jatuh hati siap main pass pass surat pecah kaca pecah gelas lepas baca harap balas. orang cakap cinta monnyet, cinta budak-budak. lantakkk. gatal sangat kan. dan paling xleh blah, menggigil satu badan bila terpegang tangan dan dua malam tdo tak lena sebab angau dan kaw tau umur aku time tu berapa? darjah lima. syafiq? form one. kahkahkahkahkah. T___T gile meroyan kalau ingat balik. rasa nak panggggg je si syafiq kalau ingat balik. maluuuuuuuuuuuuuuuu shialllll. *puiiiiiiiiii! ;p


* entry ni dah dua tiga malam dalam draft. nak publish dengan tak nak publish sama banyak sebab segan tapi sebab nak pedajall syafiq punya pasal, saya publish jugak. yaayyyyyyyyy! ;D maluuuuuuu la tewwwwww sebab saya print screen mesej jiwang awak. kikikiiiiiii. ;)))
 

9 comments:

  1. hamboi...limited edition ek?
    sweet jerk :p

    ReplyDelete
  2. owhh sweetnyaaa... :)
    bertuah nadia....

    ReplyDelete
  3. sweetnya... MOga Allah panjangkan dan kekalkan jodoh awak berdua dengan suami. semoga dia menjadi suami yang sentiasa jaga dan sayang awak sampai akhir hayat. saya selalu je gagal dalam hubungan. bila tengok orang happy, saya harap sangat ia akan berkekalan..amin... :)

    ReplyDelete
  4. alololo... so suwitttttt... hahah.. balek kang, cek dia.. demam ke tak taw? ahhahaha... semoga berjaya yaya.. heheh

    ReplyDelete
  5. Bila lah ida nak dapat mesej jiwang ni jugakk.. Hubby ida tak jiwang langsung.. HAHA

    ReplyDelete
  6. Lama ek kowang bercinta... akak penah la bercinta lama2 last tak jadi... yg jadinye.. jumpe org lain, n bercinta sekejap terus bertunang, jodoh kan.. ade yg cepat n lambat... terima lah tu kan semua urusan Allah.. kita rancang la cam ner pun, tapi Allah jua yg menentukannya...

    ReplyDelete
  7. jiwangggg berbunga-bunga gitew. hehehe.

    kene simpan mesej ni. bukan senang nk dpt. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...