October 21, 2014

Wall of fame :p


oiii kemainn tajukkkkk, wall of fameee lah sangattttt mihmihmih. ;)) kaw ingat kaw artisssss nadiaaa nak fame fame segalaa? :p sebenarnyaaaa, sepanjang aku hidup, tak pernah terlintasssss pun walau seinci dalam kepala aku akan masuk surat khabar kee, masuk tv kee, masuk majalahh kee tak pernahhh. sebab rasa macammmmm emmm macam mana eh nak cakap, heyyy kaw biar betullll. jangan nak berangan lebih sangatlah. :p 

sampaiii la satu ketika wartawan anjung seri kott rasanya yang pertama approached aku untuk interview pasal rumah. haaaa time tu aku dah menggelupur rasa nak pitam patharipatmalam. kuikuikui. :P bila orang jakun dapat masuk majalah, haruslah aku framekan beso-beso drill dekat dinding rumah akuuu. alaa rumah aku je punnn. biarlahh aku berangan seindah kayangan sampai kebulan sorang-sorang HAHAHAHA. ;)) lainnnn la kalau aku drill tampal dekat dinding papan kenyataan condominium ni tu dah sawan namanya. :p kahkahkah. mula-mula aku rasa macam ehh poyonyaaaaaaa siap nak tampal dekat dinding segala tapii ye la, laki aku spesis melayan jee. :P kesiannn tengokk bini dia tak pernah masuk majalah kan. ye sayang kita tampal yeee. HAHAHAHA. sekali tak sangka pulak dari hanya majalah anjung seri dia merebak sampai ke utusan, mingguan wanita, wanita hari ini dan lain-lain. sedar-sedar dah penuh dinding rumah aku. HAHAHAHA. pasrah laaaa nak. mak memang dilahirkan teruja setiap masa. :p


pada asalnya kitorang just tampal frame-frame hitam ni je yang mana frame hitam ni la semuaaaa koleksi sepanjang kitorang pernah featured dalam sebarang majalah ke surat khabar ke tapiiii bila dah ada anakkk ni, tibe-tibe datang idea nak buat bahagian anak pulakkkkk. :p jadi untuk bunga kita buat pakai warna merahhhhh supaya lebih berseri gituewww. ;)


maka terhasil lah wall of fame untuk bunga jugakkk hikhikhik ;) cuma dinding frame bunga ni betul-betul dinding menghala ke toilet. jadi setiap kali orang nak masuk toilet mestiii terpaksa tengok muka bunga dulu dengan harapan lancarlah segala proses pembuangan nanti. HAHAHA. ehh haa aku baru perasan, dah lamaaaa kan aku tak berkongsi cerita pasal dekorasi ni. asyikkk pasal bunga jee hari-hari hihihi. banyakkkkkkk benda sebenarnyaaa aku nak cerita tapi nantilahhhhh. :p mak busy menyesuaikan diri. seronok rupanya jadi mak orang ni. hihihi. ;))


9 comments:

  1. Lawa..serius nmpk menarik sgt..keep it up. Selalu2 la update..suka baca

    ReplyDelete
  2. Cantik...

    Nanti nak buat ginila.. hehee
    Tapi takdelah featured majalah bagai..
    Setakat gambar kami laki bini jela..muahahaa

    ReplyDelete
  3. cantik...boleh tiruvasi ni...hihihi...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum yaya.. wahh lawanya rumah yaya skrg.. i like.. lama tak singgah sana. hihiiii bagus letak frame bunga kat situ.. senang nak lawas :p

    ReplyDelete
  5. Haruslah diframekan, ini semua kenangan..:)

    ReplyDelete
  6. waa...glamornya...best2...si comel bunga pun dapat wall of fame sendiri...hehehe

    ReplyDelete
  7. hehehe..kita pun dah lama sangat nak buat wall of fame kat rumah ni..tp gambo sendiri anak beranak je la.. asal gi ikea beli frame...tapiiiiiiiii sampai sekarang frame tu terbiar sepi dalam stor...tah bila masa la nak rajin...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...