June 30, 2015

Katering paling murah di Kuala Lumpur

korang selalu kalau buat majlis pape dekat rumah yang memerlukan mengerah tenaga untuk memotong bawangg, memotong ayam lembu kambing segala bagai, korang akan masak sendiri atau korang prefer catering? aku jangan cakap tiap kali nak buat majlis makan-makan je nak upah catering, kalau boleh setiap hari aku nak orang datang tolong masak. aku tunggu tadah mulut nak makan jewww :p aku kan bangsa pemalas. kikikiii.


nak nak bila makin dekat dengan raya ni. aku rasa orang berebutttt kotttt nak menempah catering untuk masak open house nanti. so hari ni aku nak rekemenkan korang dengan salah satu company catering iaitu Bubbles Catering. ni adalah antara catering termurahhhh aku pernah jumpa. aku pun selalu jugak survey-survey catering mana yang paling murah janji sedap. :) Bubbles Catering adalah highly recommended. 

dorang boleh setkan mengikut bajet kita untuk sebarang majlis makan-makan tak kira dekat rumah korang ke, dekat dewan ke, dekat office ke, tak kesah jamuan ape macam birthday party ke, annual party ke, majlis kawen ke majlis tunang ke, open house ke, house warming ke, raya ke, majlis kesyukuran ke, majlis akikah cukur jambul ke, segala mak nenek majlis makan-makan la, aku sangatttt merekemen korang untuk test power masakan dorang. :)













dari A sampai Z berkaitan dengan persiapan makanan untuk sebarang majlis korang boleh contact Bubbles Catering. selain dari catering, dorang jugak ada menyediakan perkhidmatan menyewa Photobooth Murah dan Mini Pelamin Jimat Kos





kan selalu kalau kita akad nikah dekat majlis, atleastttttt biar la ada mini pelamin ni supaya naik seriiii gituuuewww orang tua-tua cakap. takde la orang konpius mana satu pengantin mana satu tetamu. hihii. ehh kalau nak guna mini pelamin ni untuk majlis merisik atau bertunang pun ok jugak. just nice orang cakap. :) murah pun murah. hihihi


dan photobooth ni aku rasa benda ni macam bestnyaaa kalau ada dekat majlis kawen aku duluu-duluuu. T__T malangnyaaa duluu photobooth segala bagai ni belum in trend. huhuuu. atleast tetamu-tetamu korang nanti boleh la bergambar dekat photobooth majlis kawen korang siap dengan hashtag #nadiafiqkawen contohnyaaaaaa. curlasss sangattttt. bestnya. heyy napelaa dulu takde. kikikiiii

haa nanti kalau korang nak tempah atau nak tau quotation harga segala, korang boleh terus contact dorang di facebook ni atau nak lagi senang, telefon je terus cakap untuk berapa orang makan, nak dia masakkan ape. kadang dorang  memang dah sediakan pakej pakej makanan untuk memudahkan kerja kita untuk membuat pilihan tapi kalau korang nak ikut taste atau pakej korang sendiri pon boleh. korang boleh contact Encik Khairi dekat 03-40400272 atau 013-4515158.

dorang cover semuaa area kuala lumpur dan selangor. senang cite korang call sendiri la tanyaaa ehhhh. :))  

Bubbles Catering (002291604-W)
No 24, Jalan Dato Senu 9, Taman Dato Senu, 
51000 Sentul, Kuala Lumpur. 
03-40400272 / 013-4515158 (Encik Khairi)




selamat menempah harga termurah semuaaaaa ;)

June 24, 2015

Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia



Dengan musim membeli-belah kian tiba, kenapa tidak berbelanja keperluan Lebaran anda bersama Lazada Malaysia? Pusat membeli belah dalam talian terbesar di Asia Tenggara kini sedang giat mengadakan jualan terbesarnya dan anda sudah pasti TIDAK MAHU terlepas akan peluang keemasan ini! 

Kini Lazada Malaysia sedang menjalankan promosi satu bulan penuh bermula dari 11 Jun hingga 15 Julai buat para pembeli yang mahu merasai kemuncak musim membeli-belah sempena perayaan.


Selain daripada itu, buat para pembeli yang sedang sibuk membuat persiapan terakhir Hari Raya juga berpeluang untuk menyertai jualan istimewa Riang Ria Raya yang akan bermula bermula pada 24 hingga 26 Jun 2015 di mana para pembeli boleh menikmati kadar diskaun sehingga 90% untuk ke semua kategori!


Koleksi Baju Raya dari designer terkenal seperti Rizman Ruzaini, Melinda Looi dan ramai lagi.


Peralatan dapur untuk biskut raya dan juadah raya dengan harga lebih murah untuk membantu memudahkan persediaan kuih raya kita nanti. :)


Hiasan dan perabot baru untuk dekorasi raya dan banyak lagi, pasti sempurna hari raya nanti! 


Boleh layari website Lazada Malaysia sekarang untuk shopping raya! untuk semua pembaca nadiafarahida.com, anda layak untuk mendapat potongan sebanyak RM35 untuk setiap pembelian RM150 dan keatas bermula 24th June 2015 - 16th July 2015. terhad kepada 500 orang pertama sahaja. just masukkan voucher code BLOGGERAYA. :)) settle. selamat membeli belah di Lazada semuaaaaa. ;))
 
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-2015/





p/s : Kalau nak menang Gopro 4 dan duit raya dari Lazada Malaysia boleh join contest Blogger Contest Riang Ria Raya dekat sini ye.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...