February 10, 2011

perut nafsu besar.

selamat pagi kawan-kawan! ;))
hari ni, meh aku bagi contoh salah satu healthy breakfast okeh. 


*kunun la nak breakfast ala-ala mat salleh dan healthy-healthy laaa.. memang tak la kan! ;) dasar perut anak melayu sejati. of course la pagi-pagi kena sental mende alah ni dulu, 


sorry perut.. mak xboleh nak kempiskan awak dah sayang sebab napsu mak besar nakkk! ;)

February 09, 2011

berani ko buat seks di masjid!

dasar binatang! 


berani ko melakukan seks di kawasan masjid yang penuh suci lagi murni. cis!
lagi gambar2 bukti aktiviti tidak bermoral ini.

dari pandangan belakang,

dari pandangan hadapan,
xleh bla betol binatang ni. aku dah gi amek dekat dah picture dorang ni. boleh lagi dorang buat derkkkk je..
mau aku tanya, 'sedap ye bangggggg?' ;)

ha, ko degil dengan buat muka dengan penuh bernafsu sangat ye. aku xboleh tengok free2  show ni. mau aku ganggu kebahagian rumah tangga mereka. ;) terus aku amek gambar yang ni. nah! amek ko! ;))


hahhaahaa! ;)) 
lepas je aku amek gambar dengan jarak dekat begini, tanpa sebarang zoom, korang bayangkan macam mana kucing-kucing ni berbunyi. terus dorang macam nak terkam aku. mau menjerit tercicit aku lari.. huuuuu~

serik menipu cirit-birit!


seperti posisi di dalam gambar di atas, meh aku ceritakan kisah sebenar tapi terpaksa gunakan nama samaran di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan! ;)

si A, bukan nama sebenar berusaha gigih untuk mendapatkan MC untuk diberikan kepada cikgunya kerana si A tidak ke sekolah kerana bangun lambat. jadi, si A pergi la ke klinikk.....


doctor: boleh saya tau awak sakit apa?
si A: saya cirit birit doctor.
doctor: ada demam-demam and muntah-muntah?
si A: muntah-muntah xde doctor tapi rasa macam nak demam. 
doctor: baik, sila bangun dan tanggalkan seluar encik. saya nak periksa bontot encik.
si A: baik doctor. (dlm keadaan was2, betol ke ape aku nak bukak seluar tunjuk bontot aku!)



tibe-tibe, staff doctor tu masuk ke bilik rawatan tersebut dan staff itu adalah perempuan. 


si A: doctor! xtak la saya check-check bontot ni. check perut dah la.
doctor: ok.


siap check, si A terus kluar dari bilik rawatan dengan muka merah padam dan xdapat menceritakan kisah ini selama hampir 15 minit sebab baru je nak start cite, gelak.. nak cite, gelak..

si A: bengong punya doctor. ape kejadahnya siap nak lubang bontot bagai. 
klu hitam, tu berak xbasuh la ye? klu merah berak xbenti2? aku bagi kentut dari bontot baru tau!!


kesimpulannya, 
biarla ni kali pertama dan terakhir jadikan cirit-birit sebagai alasan nak MC! ;)))
harap maklong! 


**cerita ini adalah benar sebenar-benarnya. tiada sebarang rekaan. nak aku tunjuk resit klinik? mehh.. huuuu~

dasar x sayang anak!


dasar amma appak tak sayang anak betul! cer tukar, ape kata appak duk dalam troli, annakk tolak apak sambil letak barang macam ni, boleh?


siapa2 nak aku click heartbeat, meh bagitau! ;)

good morning everyone! ;))
dah lame gile aku tak buat entry pagi-pagi yang btol2 fresh dari ladang brain aku ni. huu~
selamat pagi sekali lagi kawan2.. 

dan hari ni aku akan cuba blogwalking sebanyak mungkin. korang dah breakfast? aku minum milooooo je..
dan, pada siapa2 yang ade heartbeat nak aku klik2 tu, meh bagitau ye.. 
i click for you and you click for me, boleh darling? thank you!! ;))

February 07, 2011

duit free!

macam best je income heartbeat ni...singgah satu blog cerita pasal heartbeat, singgah blog lagi satu pon cite pasal heartbeat. memasing rancak je cerita pasal heartbeat kan. 
ye la, mane tak nye. sape xnak duit free kann... ;)
bukan susah sampai kuar peluh bagai kann... 
lagipon, sampai bile nak bergantung sepenuhnya pada nuffnang kann.. ada masa nuffnang mewah, ade masa nuffnang sesaaaakkkkk! ;)

jadi, moh la kita sama2 join heartbeat plakkk... pada siapa2 yang sudi klik nadia punya heartbeat, terima kasih beribu lemon ye! dan, jangan lupa inform nadia once korang klik k.. akan ku balas dengan 'klik'an cinta kembali. heeeee~ ;)



xpon, klik la gambar yang tgh menari2 ini! ;)
terimas masssssss.... ;)

February 05, 2011

tips bertukar dari blogspot ke [dot] com.

ada setengah blogger cakap, bila bertukar dari blogspot ke domain sendiri, income nuffnang macam slow sikit nak masyuk. sebelum-sebelum ni pon aku pikir macam tu jugak tapi... gua tak tahan beb! ;) domain nama sendiri ni asyik memanggil-memanggil je dalam mimpi. 

jadi, haruslah buat kajian bagai untuk membuktikan betul ke bila berpindah dari blogspot ke 
ber dot com sendiri ni akan mengalami kesukaran untuk mendapat income nuffnang. 

berdasarkan apa yang aku baca dari beberapa sumber, sebenarnya, income nuffnang xde beza langsung tang nak guna blogspot ke, ber dot com sendiri ke dan segala mak nenek domain lagi. semua same je.

cuma, bila kita berpindah ke domain ber dot com ni, bukan setakat tukar domain je! kita kena tukar semua sekali setting yang berkaitan dengan nuffnang. edit balik blog manager dalam nuffnang tu, pastu copy pastu segala jadah codding nuffnang tu balik dan save macam biasa.
xde la susah sangat pon klu korang tau step tu macam mana. ;)

agak2, ada x yang macam nak tukar blog ke ber dot com sendiri tapi xbape nak reti, meh aku ajar. ceh! poyo je kan! konon pandai je.. padahal terabur! heee~ ;)

dan yang paling penting, 


telah menjadiiiii...........................................
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaaaaaa! ;))
*sambil kelip-kelip mata dan senyum kambing. heeee~ ;)

akhirnya, konpem xmimpi dah lepas ni. =)
oh ye, tang income nuffnang tadi, if betul la kononnya ade beza lepas bertukar ke domain sendiri ni, nanti aku share okeh!

February 01, 2011

murah gile!

RM 65
RM 55
RM 45
RM 30 only!


teringin makan di restaurant mewah macam gambar di atas?
of course la kannnn.... dan dapat layanan first class lagi youuu! ;))

meh nak close up gambar sikit nak kasi korang terliur.. huuuu~





dengan hanya RM30 sahaja, korang akan dapat:

Full Set Menu 

Ice Lemongrass Ginger T + Cincau Campur + Papaya Salad + Kampung Fried Rice!

dan yang paling penting, service first class punye! ;)

more details, meh klik sini okeh!  yummmm yummmmm! ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...